Kartal Kaymakamı muhtar ve gazetecilerle buluştu

Kartal Kaymakamı muhtar ve gazetecilerle buluştu
Yayınlama: 05.01.2024
Düzenleme: 05.01.2024 18:00
A+
A-

Toplantının açılış konuşmasını Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı yaptı. Emniyet teşkilatının özverili çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayan Çakıcı; “Yapılan çalışmaları sizlere aktarmak için zaman zaman bir araya gelmeyi uygun gördük.

Daha sonra söz alan İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı da konuşmasına basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladı. 2023 yılında meydana gelen asayiş olaylarını istatistiklerle açıklayan Dallı, Kartal’da bir önceki yıla oranla suç oranlarında düşüş yaşandığının altını çizdi. Sadece trafik olaylarında bir artışın yaşandığını belirten Dallı; “Bu sorunu gidermek için ise Trafik birimize gerek araç ve gerek ise personel alımlarıyla inşallah bununda önüne geçeceğiz.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ÖNCELİĞİMİZ

Emniyet olarak uyuşturucuyla mücadeleye büyük önem verdiklerini vurgulayan Dallı; “Biz emniyet olarak çocuklarımızın zehirlenmesini asla kabul edemeyiz. Uyuşturucuyla mücadele anlamında tüm birimlerimizle büyük bir çaba göstermekteyiz. Okul önlerinde denetimlerin sağlanması amacıyla polislerimizi görevlendirdik.

BİZ ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

Kartal’da ki bir AVM’nin önünde yaşanan park sorunuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dallı; “Burası ile ilgili vatandaşlarımızdan çok sayıda şikâyet alıyoruz. Ama bilinmesi gereken bir konu var ki biz sorumluluk alanımızla ilgili gerekli müdahaleyi yapıyoruz.

VATANDAŞLARIMIZIN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Dallı Kartal’ın çok fazla sayıda içkili mekanları olduğunu ifade ederek bu mekanlarda ruhsata aykırı bir çok işlemin yapıldığını ve çevre ilçelerden Kartal’a gelerek normalde pavyonlarda çalışacak kişilerin bu mekanlarda yasa dışı bir şekilde çalıştıklarını ve defalarca cezai işlem uyguladıklarını yineledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.