Kirli Sepeti dizisinden şaşırtan final kararı!

Kirli Sepeti dizisinden şaşırtan final kararı!
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

Pazar akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alan Kirli Sepeti 19. Bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlerken şoke eden bir gelişme yaşandı. İşte herkesi şaşırtan detaylar…

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Atuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi başarılı isimlerin rol aldığı Kirli Sepeti dizisinden kötü haber geldi.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Kirli Sepeti dizisinde son haftalarda ne olduğuna dair meraklar artmaya başlamıştı.

Kirli Sepeti yeni bölüm yine geceye damga vururken iddialı dizide alınan kararlar şaşkına çevirmeye devam ediyor.

MED Yapım’ın FOX TV için çektiği Kirli Sepeti dizisinde 3 önemli başrolün ayrılık kararı büyük deprem etkisi yaratmıştı.

Kirlis Sepeti dizisinde Serkay Tütüncü, Aleyna Özgeçen ve Devrim Yakut iddialı diziye veda ederken son şok eden haber ise çok erken geldi.

İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumun anlatıldığı Kirli Sepeti dizisi için final iddiası ortaya atıldı.

3 önemli oyuncunun ayrılık kararının ardından final iddiasının da gelmesi herkesin kafasını oldukça karıştırmış durumda.

Final iddialarının ardından Kirli Sepeti dizisi yapımcılarından şu ana kadar resmi bir açıklama gelmiş değil.

Kirli Sepeti 20. Bölüm Pazar akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.