Kirli Sepeti dizisini karıştıran anlar!

Kirli Sepeti dizisini karıştıran anlar!
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

Kirli Sepeti 24. Bölüm NOW ekranlarında seyirciye unutulmaz anlar sunarken bir sahne sonrası bütün her şey bitti. İşte yeni bölüme damga vuran o detay…

İlk bölümden bu yana Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kirli Sepeti dizisi ekranlarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kirli Sepeti yeni bölüm yine uzun süre konuşulacak sahnelerle seyircinin karşısında olurken ortalık fena karışmaya başladı.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Atuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi isimlerin bir arada olduğu Kirli Sepeti dizisindeki o detay haberimizde…

Peki ama Kirli Sepeti dizisinde seyirciyi hayrete düşüren o detay ne? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Hayriye’nin evdeki sorumluluklarının artmasıyla artık bir patronu daha vardır. Bu patron, hayatın acı gerçeklerini Hayriye’nin yüzüne tokat gibi çarpar.

Hayriye tam bu gerçeklerin altında ezilirken karşısına geçmişten biri çıkar ve yüzünü güldürür. Fakat bu mutluluk uzun sürmez.

Çünkü bu kavuşma bir anda tüm okları Hayriye’nin üzerine çevirir ve onu Yasemin’in kaçırılması olayında baş şüpheli yapar.

Oysa ki tüm olanların arkasında çok daha güçlü ve nefret dolu bir düşman vardır. Sanki kızını evlendiriyormuş gibi mutlu olan Songül, Medine’nin düğün alışverişlerine koşturur.

Medine ise ağzı kulaklarında gezerken yukarıdakiler bir kere daha aşağıdakilerden farkını sert bir şekilde belirtir. Ne demişler çok gülen çok ağlarmış…

Kirli Sepeti 25. Bölüm Pazar akşamı saat 20.00’da NOW ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.