Kıvırcık Ali sevgisi izdihama yol açtı

Ünlü sanatçı Kıvırcık Ali ölümünün 8. yılında Kartal’da düzenlenen bir etkinlikle anıldı.

Kıvırcık Ali sevgisi izdihama yol açtı
Yayınlama: 17.01.2019
A+
A-

2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden sanatçı Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) ölümünün 8. yılında Kartal’da düzenlenen bir etkinlikle anıldı..
 

Kartal Belediyesi tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kıvırcık Ali’yi anma etkinliği” öncesi salonun kapısında izdiham yaşandı.

Kültür merkezinin kapısında biriken ve ellerinde bilet olduğunu gösteren vatandaşlar salona alınmayınca isyan etti..

Kıvırcık Ali’yi anma etkinliğini İlknur Kaplan sunarken geceye Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Süslü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı..

Gecede Kıvıcık Ali’nin kızı Ecemsu  Özütemiz ve oğlu Eren Özütemiz  ve abisi Sadık Özütemiz program başlangıcında katılımcılara kısa bir konuşma yaptılar. 

Kıvırcık Ali’yi anma gecesinde Koray Avcı,  Ali Tan, Cevdet Bağca, Demali Çelik, Devran Aksu, Ecemgül Özütemiz,Eda Alakuş, Eda Doğanay, Emrah Mahsuni, Eren Aydın, Eren Özütemiz, Gülcihan Koç, Güler Duman, Gülşen Alaçayır, Grup Turnalar, Hüseyin Uğurlu, Kemal Alaçayır,Kutsal Evcimen, Mehmet Özcan, Murat Ovacıklı,Özcan Türe,Tekin Karabey, Tülay Maciran, Volkan Yılmazer ve Yasin Doğan ve Hüseyin Turan sahneye çıkarak ünlü türkücünün eserlerini seslendirdiler..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.