Kızıl Goncalar’a olay ceza!

Kızıl Goncalar’a olay ceza!
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren tepkilerin hedefindeki yapımlar arasında yer alan Kızıl Goncalar 3. Bölüm yayınlanmadan deprem üstüne deprem yaşanıyor. İşte bundan sonra dizinin hayranlarını bekleyen yeni karar…

Adını kısa sürede herkese duyurmayı başaran ve tepkilerin odağına yerleşen Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü yine günlerce konuşulacak gibi duruyor.

İddialı rakipleri karşısında Pazartesi akşamlarına hızlı bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kızıl Goncalar dizisinde ortalık daha da karışmaya başladı.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrol olarak seyircinin karşısına çıktığı Kızıl Goncalar dizisinde yaşanan büyük değişikliğin detaylarını sizler için araştırdık.

Kızıl Goncalar dizisi neden yok? Kızıl Goncalar dizisi yayınlanmayacak mı? Kızıl Goncalar bitti mi? Kızıl Goncalar final mi yaptı? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman? Soruları merak edilirken detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Sosyal medyada infiale yol açan Kızıl Goncalar dizisi hakkında RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezası onaylandı…

Ceza sonrası dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Sorulara yanıt dizinin yapımcısından geldi..

Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı olan Faruk Turgut, açıklamasında yayın durdurma cezasının onaylandığını belirterek dizinin ekranda olmayacağını söyledi:

Faruk Turgut yaptığı açıklamada “Bu akşam yayın yok. İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi, RTÜK’ün verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar’ın yayınını yapamıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yeni sezona oldukça sert ve hızlı bir giriş yapan Kızıl Goncalar dizisi bilindiği üzere geçtiğimiz hafta yeni yıl arası nedeniyle seyircinin karşısına çıkmamıştı.

Kızıl Goncalar son bölüm FOX TV ekranlarında merakla beklenirken senaryoda tepki çeken sahnelerin azaltılması ve daha sade bir hale getirilmesi talimatının verildiği iddia edildi.

Yani Kızıl Goncalar dizisinde seyircinin tepkisini çekecek sahnelerin daha az olacağı bölümler dizinin hayranlarını bekliyor.

Bu iddialar karşısında Kızıl Goncalar senaristlerinden nasıl bölümler geleceği şimdiden merak konusu olurken konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmiş değil.

Kızıl Goncalar 3. Bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.