Koronavirüs gölgesinde 19 Mayıs kutlamaları

Yurdun dört bir yanında bugün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı, koronavirüs gölgesinde kutlanıyor.

Koronavirüs gölgesinde 19 Mayıs kutlamaları
Yayınlama: 19.05.2020
A+
A-

Yurdun dört bir yanında bugün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı, koronavirüs gölgesinde kutlanıyor. 

Anıtkabir ve Çanakkale’de düzenlenen programlar başta olmak üzere törenlerde maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat edildiği görüldü.

Kartal’da da 19 Mayıs töreni, koronavirüs salgını nedeniyle alışılmışın aksine oldukça sınırlı sayıda protokolün katılımıyla gerçekleşti.

Kartal meydanında gerçekleştirilen törenlere Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra  Kartal Belediye Başkan Yardımcıları İmam Aydın, Adem Uçar, Ali Apaydın ve Cengiz Türkmen, Kartal İlçe Spor Müdürü Baturalp Eliçevik, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ve Yönetimi, İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve Yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Başkanı Kemal Aslan ve bazı STK temsilcileri katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle şunları söyledi:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıkışının 101. yılında Kartal Meydanı Atatürk Anıtı’nda çelenk sunum töreni gerçekleştirdik. Bu sene koronvirüs nedeniyle burada tüm komşularımızla birarada olamadık. Ama gönüllerimiz onlarla birlikte.”


 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.