Maltepe’de kitap günleri başlıyor

Maltepe Kitap Etkinliği, Orhangazi Şehir Parkı Etkinlik alanında yapılacak olan açılışla başlayacak..

Maltepe’de kitap günleri başlıyor
Yayınlama: 11.02.2018
A+
A-

“Kitap Aşkına İstanbul Maltepe” günleri kapsamında 12-25 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve 1 milyon kitabın öğrencilerle buluşturulacağı Maltepe Kitap Etkinliği, 12 Şubat 2018 tarihinde Maltepe Orhangazi Şehir Parkı Etkinlik alanında saat 11.00’de yapılacak olan açılışla başlayacak. Açılış öncesi Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, etkinlik alanını gezerek yapılan çalışmaları yakından takip etti.

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimevi Organizasyon işbirliğiyle 12-25 Şubat 2018 tarihleri arasında 100 bin çeşit ve 1 milyon kitap, 100 bin öğrencinin etkinliğe katılımları sağlanıp yaklaşık 500 bin kişinin ziyaretinin hedeflendiği Maltepe Sahili Orhangazi Şehir Parkı’nda gerçekleşecek olan “Kitap Aşkına İstanbul Maltepe” için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 12 Şubat Pazartesi 11.00’deki açılış için tüm hazırlıkların eksiksiz yerine getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Eğitimevi Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali  Ortadeveci; ‘Etkinlik ile  223 seçkin yayınevini ve sanat, spor, siyaset, iş dünyası, edebiyatçı ve gazetecilik  alanlarında uzman, topluma örnek olan, 100 ünlü yüz, 100 imza ve söyleşi, 30 okulumuza koridor kitaplığı, 27 tiyatro gösterisi, 15 aile eğitim semineri  100 bin öğrenci, veliler ve Maltepe halkıyla buluşturacağız. Tüm Maltepelileri ve kitap severleri etkinlik alanına bekliyoruz’ dedi.

Etkinlik alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Maltepe Kaymakamı  Meftun Dallı , ’Öğrenci, öğretmen, velilerimiz ve bölgemiz insanlarını kitap, yazar, tiyatro, konferans ve seminerlerle buluşturacağımız proje ile  okumayı bir kültür haline dönüştürmeyi, yarınımızın ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin iyi eğitilmesini, onların milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olmalarını amaçlıyoruz. Katılımcıların okumaya ve hayata dair fikirlerinde yeni ufuklar açmaya çalışacağımız Maltepe Kitap Günleri dolayısıyla öğrenci ulaşımlarını sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, etkinlik planlamasında İlçede öğrenim gören tüm öğrencilerimizin katılımlarını planlayan, sevk ve idaresini sağlayan Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan’a ve organizasyonun tüm ayaklarını planlayan ve uygulayan  Eğitimevi Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali  Ortadeveci’ye teşekkür ediyorum’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.