Maltepe’de savaş gibi çatışma: 3 kişi öldü

İstanbul Maltepe’de iki silahlı grubun silahlı çatışmasında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti.

Maltepe’de savaş gibi çatışma: 3 kişi öldü
Yayınlama: 13.05.2021
A+
A-

İstanbul Maltepe’de iki silahlı grubun silahlı çatışmasında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti. Sivaslı ve Rizeli 2 grup arasında meydana gelen çatışmanın mafya grupları arasında çıktığı iddia ediliyor.

Olay, Başıbüyük Mahallesi’nde 16.30 sıralarında meydana geldi. Mevlüt M. B.’ye ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt M. B. ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt M. B. ile buraya gelen Metin G. O., Uğur K. ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi.

Mevlüt M. B. ile Metin G. O. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne, Uğur K. ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Mevlüt M. B., Metin G. O. ve Uğur K. yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.