Necmettin Gültekin aday adayı oldu

Gazeteci Necmettin Gültekin Ak Parti’den Kartal Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldu.

Necmettin Gültekin aday adayı oldu
Yayınlama: 01.12.2018
A+
A-

Gazeteci Necmettin Gültekin Ak Parti’den Kartal Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylık başvurusunda bulundu.

Necmettin Gültekin, adaylık başvurusunu AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı Başkanı Gürkan Akyol’a teslim etti.

Necmettin Gültekin’in adaylık başvurusuna, AK Parti’den Kartal Belediye Başkan aday adayı Adem Gökçe, Gültekin’in yakınları, meslektaşları ve çok sayıda partili katıldı.

Adaylık başvurusu sırasında konuşan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol “Biz kalbimiz ve gönlümüzün herkese açık olduğunu belirtmiştik. Gazeteci Necmettin Gültekin’in partimizi tercih ederek aday adaylığı başvurusu bizleri mutlu etti” dedi.

Akyol sözlerini şöylle sürdürdü:

“Kartal AK Parti belediyeciliği için hazır, biz hazırız.. Partimize her kesimden büyük ilgi var. Necmettin Gültekin arkadaşımız da bizi tercih ettiği için mutluyuz.Necmettin Gültekin ve gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Umarım, Kartal halkını yeniden AK Kadrolarla yöneceğiz. Buna inanıyoruz. Seçimi mutlaka kazanacağız, Kartal’ı alacağız.”

AK Parti’den aday adayı olan Necmettin Gültekin ise şöyle konuştu:

“Adaylık müracaatımızı kabul eden AK Parti Kartal İlçe yönetimine ve sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Adaylık başvurusunda bulunurken ülkenin içinde bulunduğu durumu ve siyasi konjektörü dikkate aldım. Milliyetçi ve muhafazakar bir aileden geldiğim için  tercihimi AK Parti’den yana kullandım. 26 yıllık bir Kartallı olarak kendimi önce Allah’a sonra parti yönetimine ve en nihayetinde siz gazeteci dostlarım ile Kartal halkına emanet ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.