Nesrin Cavadzade’nin tercihi olay oldu!

Nesrin Cavadzade’nin tercihi olay oldu!
Yayınlama: 19.12.2023
A+
A-

Geçtiğimiz yaz sezonunda Bodrum’da kaldığı otelin iskelesinde üstsüz güneşlenirken görüntülenen Nesrin Cavadzade o dönem çok konuşulmuştu. Nesrin Cavadzade şimdi ise katıldığı bir ödül töreninde transparan detaylı kombiniyle gözleri kamaştırdı.

Her paylaşımı olay olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz yaz sezonunda plajda üstsüz güneşlenirken görüntülenmiş ve bu görüntüleriyle uzun süre konuşulmuştu.

İddialara göre ünlü oyuncu o anların yayınlanmasının ardından kendini eve kapamış ve 4 gün boyunca ağlamış.

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu yaz ayı boyunca ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptı.

Üstsüz görüntülerinin çıkmasının ardından Nesrin Cavadzade o dönem gündemi değiştirmek için çoğu hayranının tanımadığı babasıyla birlikte kamera karşısına geçerek poz vermişti.

Nesrin Cavadzade, babası ile eğlenceli karelerine; ‘Cool baba’ notunu düşmüştü.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık cesur pozlarıyla da dikkat çekiyor.

Nesrin Cavadzade önceki akşam düzenlenen bir etkinlikte boy gösterdi. Geceye iddialı tarzıyla damga vuran Cavadzade transparan bir elbise giymeyi tercih etti. Siyah payetli elbisesiyle pozlar veren ünlü ismin göğüs dekoltesi de çok beğenildi.

Nesrin Cavadzade’nin sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştığı cesur pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Geçtiğimiz aylarda bir dergiye röportaj veren güzel oyuncu, formunu glüteni hayatından çıkartarak koruduğunu açıkladı. Yıllardır ekmek yemediğini söyleyen oyuncu şu ifadelere yer vermişti, “Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok.

Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.