Nurgül Yeşilçay’dan olay itiraf!

Nurgül Yeşilçay’ın Masumlar Apartmanı dizisi hakkındaki itirafı duyanları şaşırttı.

Nurgül Yeşilçay’dan olay itiraf!
Yayınlama: 16.10.2020
A+
A-

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın Masumlar Apartmanı dizisi hakkındaki itirafı duyanları şaşırttı.

Pandemi nedeniyle yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile düğününü ertelemek zorunda kalan Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Etiler’de bir mekandan çıkarken kameraların objektifine yakalandı. 

Nurgül Yeşilçay, yeni projesi hakkında konuşurken TRT’nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini daha önce kendisinin oynadığını söyleyerek herkesi şaşırttı. 

TRT ekranlarında yayınlanan ‘Masumlar Apartmanı’nda Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterine benzer bir rolü üstlendiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, “Temizlik hastası bir kadını canlandıracağım. Ezgi Mola da oynuyor ama biz onlardan daha önce yaptık. Haziran’da çektik” diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

EVLİLİK HAZIRLIĞINDA 

Öte yandan yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşayan ve evlilik hazırlığı yaptığı bilinen Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili şunları söylemişti:

”Evet, evlilik hazırlığı yapıyorduk ancak pandemiden dolayı erteledik. Aslına bakarsanız yapabilirdik ancak ben halaysız düğün istemiyorum. Hep beraber bir araya gelmeliyiz. Kısmet olursa seneye düşünüyoruz artık.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.