Op. Dr. Altınok Öz ‘Nerede Kalmıştık?’

Op. Dr. Altınok Öz, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday oldu..

Op. Dr. Altınok Öz ‘Nerede Kalmıştık?’
Yayınlama: 08.02.2024
Düzenleme: 09.02.2024 01:17
A+
A-

Kartal eski Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’den aynı makama aday oldu..

2009-2019 Yılları arasında CHP’den iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı yapan Altınok Öz, İYİ Parti’ye katıldı..

Op. Dr. Altınok Öz’ün adaylık açıklamasına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu ve Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş katıldı..

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı’na gelen Altınok Öz’ü kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı..

ALTINOK ÖZ “NEREDE KALMIŞTIK”

İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz, 55 yıldır mensubu olduğum partiden ayrılıp buraya geldiğini belirterek şunları söyledi:

“Bu kararı vermek benim için kolay almadı. Benim İYİ Parti ile olan ilişkim son 5-6 aylık bir süreç değildir. 5 Yıldır diyaloglarımız bulunmaktadır. Ben Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısıyım. Onun için bağlı bulunduğum partinin Atatürk ile bir sorunu olmaması gerekiyordu. Dolayısıyla İYİ Parti’nin de Atatürk ile bir sorunu olmaması nedeniyle burayı tercih ettim. Benim adaylığım herhangi bir partiyi rahatsız etmek için değil, Kartal’a hizmet etmek için aday oldum. Diğer her iki adayı Kartal tanıyor. Kendilerine güvensinler ve alanda yer alsınlar. Her aday kendine güvensin, kimse endişenlesin, ben Altınok Öz olarak yaptıklarımla yola çıkıyorum. İki aday arasında sıkışan Kartal halkına üçüncü bir yol göstermek için adayım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.