Ozan Kabak İngiltere’de manşetlerde

İngiliz basını Ozan Kabak’ın Leicester City maçındaki performansını masaya yatırdı.

Ozan Kabak İngiltere’de manşetlerde
Yayınlama: 14.02.2021
A+
A-

Premier Lig’de dün Leicester City King Power Stadyumu’nda son şampiyon Liverpool’u konuk ederken, milli futbolcumuz Ozan Kabak da ilk 11’de yer aldı. Maça Liverpool cephesinde yapılan hatalar damga vurdu.

Liverpool’un 3-1 yenildiği maça damga vuran hatalar sonrası İngiliz basını Ozan Kabak’ın performansını masaya yatırdı.

Ozan Kabak, Leicester City’nin ilk yarıda Vardy ile yakaladığı net pozisyonda kritik bir hata yapmasına rağmen Vardy topu direğe nişanladı.

Maça damga vuran büyük hata 

Maçın kopma noktası olan 81. dakikada Alisson Becker ve Ozan Kabak’ın ortaklaşa hatası sonrası Leicester, Vardy ile 2-1 öne geçmişti. Bu pozisyon İngiliz medyasında büyük yer tuttu.

İngilizler manşete taşıdı

İşte İngiliz medyasında Ozan Kabak’ın ilk kez 11 başladığı Liverpool maçındaki performansıyla ilgili değerlendirmeler;

‘Korkunç bir hata’ 

The Sun: Brezilyalı kaleci Alisson korkunç bir hataya daha karıştı ve yeni çocuk Ozan Kabak’la çarpışarak golü Leicester’a hediye etti.

‘İlk maçında felaket çarpışma’

Daily Mail: Bir defans daha ister misin Jurgen? Maça iyi başlayan Kabak – Henderson ikilisi Vardy’nın hızına rağmen iyi uyum gösterdi. Fakat Kabak ilk maçında Alisson’la felaket bir çarpışma yaşadı ve Leicester’ı öne geçirdi.

Ferdinand faturayı Alisson’a kesti

Eski futbolcu olan futbol yorumcusu Rio Ferdinan ise faturayu Alisson’a kesti.

‘Oradaki pozisyonda kaleci bu durumun kontrolünü ele almak zorundadır. Bu güven eksikliği. Asıl hata Alisson’un iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor.’ dedi.

Klopp, Ozan’a sahip çıktı

Maçtan sonra konuşan Klopp ise ‘Alisson’un topa çıkarken bağırdığını duymadım. Burada bir iletişim eksikliği ve yanlış anlaşılma var gibi görünüyor.’ diyerek Ozan’a sahip çıktı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.