Özlem Bulut Kimdir?

Özlem Bulut Kimdir?
Yayınlama: 11.04.2024
A+
A-

2024 yerel seçim sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre Özlem Bulut, ikinci kez CHP’den Kartal Belediyesi Meclis Üyesi seçildi.

Özlem Bulut ismi internette çok arananlar arasına girdi. Peki kimdir Özlem Bulut?

ÖZLEM BULUT KİMDİR?

Özlem Bulut,1974 doğumludur. Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme bölümünden 1996 yılında mezun oldu.

Özlem Bulut, çeşitli özel  sektörlerde Bütçe Raporlama Uzmanı ve Analisti olarak  çalıştı.

2012 yılında aktif olarak  siyasete başlayan Özlem Bulut, 2014 yılında Kartal Chp Kadın kolları yöneticiliği yaptı. Kadın Kolları yöneticiliği  yaparken “Gönül Bağı ile Yüreklere Dokunmak” adlı projeyi oluşturup  geliştiren Özlem Bulut, Kartal CHP Kadın Kolları Başkanlığına aday oldu..

Özlem Bulut, 2. Projesi olan “CHP  Kartal Ailesi İletişim ve  Sürdürülebilir Çalışmalar Projesi”ni Kartal İlçe Başkanlığına, Kartal Belediye  Başkanlığına ve Kartal Kent Konseyine sundu.

Özlem bulut bu projesi kapsamında Kartal Kent Konseyi’nde, Kadın Meclisi’nin açmış olduğu eğitim komisyonunda görev alarak Topselvi’de Şehit Gökhan Yavuz İlkokulu’nda 1 ders yılı boyunca gönüllü İngilizce öğretmenliği yaptı.

Bu ders vesilesi ile öğrenci ve velileriyle gönül bağı kuran Özlem Bulut, Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyecilik anlayışını vatandaşlara tanıtma fırsatı buldu.

2019 Kartal Belediye Meclis Üyesi seçilen Özlem Bulut, 3 yıl Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüttü.

Özlem Bulut, 31 Mart Yerel seçimlerinde 2024 2029 yılı Kartal Belediyesi 9. Döneminde görev yapmak üzere yeniden CHP Meclis Üyesi seçildi ve yapılan ilk meclis toplantısında tekrar Meclis Başkan Vekilligine getirildi.

Çesitli STK’larda aktif olarak  görev yapan Özlem Bulut, halen Erzincan Refahiye Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın Adayları Destekleme Derneği ve ADD Üyesidir.

İngilizce ve Almanca bilen Özlem Bulut, evli ve  iki çocuk annesidir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.