Sağanak sonrası cadde ve sokakları su bastı!

Sağanak sonrası cadde ve sokakları su bastı!
Yayınlama: 18.11.2023
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günler öncesinden uyardı. Herkesi tedbir almaya çağırdı. Sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sağanak nedeniyle cadde ve yolları su bastı. Araçları suya gömülen sürücüler, kontak kapattı

Sarıyer Ayazağa Cendere Caddesi’nde biriken su nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur su baskınlarına neden oldu. Sarıyer Ayazağa -Cendere Caddesinde biriken su nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi.

Bazı araçlar ise geri dönmek zorunda kaldı. Motosiklet sürücüleri ise kaldırımdan geçerek gitti. Belediye ekipleri tıkanan rögarları açarak suyu tahliye etmeye çalıştı. Vidanjörlerle de su tahliye ediliyor.

İzmir şiddetli sağanak caddeleri göle çevirdi

İzmir’de etkili olan sağanak yağmur Konak, Bornova, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde etkili oldu, onlarca işyerini su bastı.

Alsancak Kordonboyu suyla doldu. Yağmur suları kaldırım seviyesine kadar geldi. Yoldan geçen araçlar nedeniyle taşan sular bazı işyerlerinde su baskınlarına neden oldu.

Kordonboyu’daki kafe çalışanları içeriye dolan yağmur sularını kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı. İşyeri çalışanlarından Emre Ayaz, “Dükkanın her tarafına su doldu. Her yer göl gibi oldu. Dükkandaki her şey sırılsıklam. Alsancak’ın kaderi bu. Hem biz hem de müşterilerimiz mağdur oldu” dedi. Yağmurla birlikte fırtına da etkili oldu. Restoran ve kafeteryalar sürüklenmemesi için dışardaki masa ve sandalyelerini toplamak zorunda kaldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.