Semra Dinçer’e büyük vefasızlık!

Ünlü oyuncu Semra Dinçer Ankara’da son yolculuğuna uğurlanırken cenazesi yürek burktu!

Semra Dinçer’e büyük vefasızlık!
Yayınlama: 02.11.2021
A+
A-

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen başarılı oyuncu Semra Dinçer Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncunun cenazesindeki görüntüler ise yürek burktu.

Oyuncu Semra Dinçer 2 yıldır verdiği mücadeleyi malesef kaybetti. 

Ankara’nın Sincan ilçesinde Osmaniye Camii’nde, Semra Dinçer için öğlen namazını müteakiben cenaze töreni düzenlendi.

Törene başarılı oyuncu Semra Dinçer’in ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Cenazeye, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve sanatçı Haluk Levent çelenk gönderirken, sanat dünyasından katılım olmaması dikkat çekti.

Semra Dinçer’in cenazesi, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Osmaniye köyü mezarlığında toprağa verildi.

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

Semra Dinçer, 1965 Ankara doğumlu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer “alaylı” diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, birçok dizi ve sinema filminde roller almış, başarılı bir performans sergilemiştir.

Kameralar karşısına ilk kez 1984 yılında ‘Köşe Dönücü’ adlı dizi ile geçen Semra Dinçer, Kuzey Güney, Kaybolan Yıllar, Martılar ve İstanbul, Cinayet Masası, Yolun Sonu, Geniş Zamanlar, Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin gibi pek çok yapımda da yer almıştır.

Başarılı oyuncu son olarak ise TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kırmızı Oda’ adlı dizide Hediye’nin biyolojik annesi Hikmet karakterine hayat verdi.

Semra Dinçer, Kanal D’de yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakteriyle hafızalarda büyük yer edinmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.