Teşkilat dizisinde yaprak dökümü

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

Yeni sezona oldukça iddialı bir giriş yapan Teşkilat 91. Bölüm geceye damga vururken peş peşe yaşanan olaylar herkesin canını sıkmaya başladı.

Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz, İlker Kızmaz, Selin Genç Sena, Ceyhun Mengiroğlu, Melisa Akman ve Serdar Yeğin gibi başarılı isimlerin rol aldığı Teşkilat yeni bölüm yine günlerce konuşulacak.

Teşkilat son bölüm TRT 1 ekranlarında yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarırken ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı.

Bilindiği üzere yeni sezonda Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu neredeyse tamamıyla değişmiş başarılı oyuncular kadroya dahil olmuştu.

Ancak Teşkilat dizisinde ayrılık rüzgarları erken esmeye başlarken kadroya veda eden isimler de tek tek belli olmaya başladı.

İşte Teşkilat dizisine vedan eden isimler ve olay detayın perde arkası…

Teşkilat dizisinde yeni sezonda Gökhan karakteriyle yeni sezonda kadroya dahil olan başarılı oyuncu İlker Kızmaz kadroya resmen veda etmişti.

Şimdi ise Teşkilat Neslihan karakterinin babası Çetin’in hain olduğu artık ortaya çıkacak ve başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt da sevilen dizinin kadrosuna veda edecek.

Ekranların rekortmen projesi Teşkilat dizisine son veda eden isim Ceyhun Mengiroğlu oldu.

Teşkilat Cihangir karakteriyle yeni sezonda kadroya dahil olan başarılı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu da kadroya vedan eden son isim oldu.

Cengiz Bozkurt’un da ayrılık iddiasının ardından veda gerçekleşmiş olursa yeni sezonda Teşkilat dizisinde 3 yeni oyuncu kadroya veda etmiş olacak.

Teşkilat 92. Bölüm TRT 1 ekranlarında Pazar akşamı saat 20.00’da seyircinin karşısında olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.