Turabi Çamkıran’dan kötü haber!

Turabi Çamkıran’dan kötü haber!
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Sessizliğini bozan ünlü ismin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Tubabi ÇAmkıran şimdi ise son halini paylaşarak Survivor kararını açıkladı

Survivor Turabi, sert açıklamaları ve yaşam tarzıyla sık sık gündem oluyor. Bir süredir sessizliğini koruyan Turabi Çamkıran’ın geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkmıştı.

Survivor All Star 2024 kadrosuna seçilen Turabi Çamkıran hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu. Bir süredir Amerika’da yaşayan ve sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda son durumunu takipçileriyle paylaştı.

Turabi yaptığı paylaşımda, “Sevenlere üzülerek söylüyorum ki böyle giderse, adaya gitmemek en iyisi olabilir. Tüm yarışmacılar canavar gibi hazırlanıyorken, ben fizik tedavilerden bile kurtulamadım.” dedi.

Katıldığı dönemin en dikkat çeken Survivor yarışmacılarından birisi olan Turabi Çamkıran yeni sezon ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Survivor All Star 2024 kadrosuna seçilen Turabi, son dönemde sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Amerika’da yaşayan Turabi son olarak “Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum.” demişti. Sevilen yarışmacıdan Survivor’a veda niteliğinde bir açıklama geldi.

Turabi, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Survivor 2024’e katılmayabileceğini açıkladı. Sağlık problemleriyle mücadele eden yarışmacı yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi;

“Bastondan kurtulayım diye hayal kuruyordum, hayallerim gerçek oldu. Artık bastona ihtiyacım yok. Sevenlere üzülerek söylüyorum ki böyle giderse, adaya gitmemek en iyisi olabilir.

Tüm yarışmacılar canavar gibi hazırlanıyorken, ben fizik tedavilerden bile kurtulamadım. Beni bu halde ilk haftadan eleyip gönderirler. Beni kurtaracak SMS olayıda yok. Acun abinin şu SMS işini bi daha düşünmesi lazım dicem de abi sözünden de dönmez.

Yedeklerden Mart ayı gibi dahil olsam desem, bana da yedek olmak yakışmaz.

Ben, bazıları gibi şans eseri şampiyon omuş sıradan bir şampiyon değilim ki yedeklerden gideyim. Hazırlanmadan bu performans senesine gelmek intihar olur bence. Bana sözünden dönmekte yakışmaz. Olur da gidersem koşamadığımı görürseniz hemen yüklenmeyin! Neden olduğunu bilin lütfen.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.