Yağmur ve soğuk hava dönüyor

Yağmur ve soğuk hava dönüyor
Yayınlama: 07.10.2023
Düzenleme: 07.10.2023 10:21
A+
A-

Pazar ülke genelinde yazı aratmayan bir hava da geçecek. Pazartesi ise kuzey kesimlere soğuk hava inecek. Sıcaklık 10-12 derece azalacak. İstanbul’da pazartesi günü sıcaklık 4-5 derecelik düşüşle 20 dereceleri görecek.

Ülke genelinde etkili olan yağmurlu hava yerini güneşli havaya bırakmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 5 günlük hava tahmin raporunu göre, yağışlar geri dönüyor.

Yağmurlu hava pazartesiden itibaren kuzey bölgelerden başlayarak yurt genelinde yeniden etkili olacak. Hava sıcaklıklarının da 5-6 derece düşerek mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

İSTANBUL’DA SICAKLIK 5 DERECE DÜŞECEK

İstanbul’da 25 derecelerde olan hava sıcaklığı önümüzdeki hafta 20 derecelere düşecek.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon ve Rize çevreleri, Artvin’in ve Hatay’ın kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli’nin kuzey kıyılarının yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İstanbul gündüz az bulutlu 26 derece. Gece sağanak yağmur gelecek. Pazartesi sıcaklık 15 dereceye iniyor. Ankara açık 24, İzmir 29, Bursa 29, Antalya güneşli̇ 31 derece. Pazartesi̇ Ankara ve Bursa’da yağmurlu olacak.

Marmara hafta sonunu açık geçiriyor. Pazar rüzgar lodos yönlü, Edirne 29, Çanakkale ve Kocaeli 26 derece. Pazartesi̇ bölgede kış havası var, soğuk ve yağışlı olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.