Yalı Çapkını dizisindeki kavganın detayı buymuş

Yalı Çapkını dizisindeki kavganın detayı buymuş
Yayınlama: 11.11.2023
A+
A-

Yalı Çapkını 45. Bölüm Star TV ekranlarına damga vururken gelen ayrılık haberi ise dizinin sıkı takipçilerini hayrete düşürdü. İşte rekortmen diziye veda eden o isim ve sürpriz detay…

Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Afra Saraçoğlu, Taro Emir, Binnur Kaya, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Buçe Buse Kahraman gibi usta isimlerin rol aldığı Yalı Çapkını dizisinde işler erken karışmaya başladı.

Star TV’de ikinci sezonuyla da izlenme rekorları kırmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinde yeni gelen isimlerin yanı sıra yaşanan sürpriz ayrılıklar da yaşanmaya başladı.

Yalı Çapkını son bölüm gergin dolu sahnelerle gelirken özellikle uzun bir süredir gerilim tamamen üst seviyeye çıkmış durumda.

Seyran ve Ferit arasında yine ayrılık çanları çalarken bu sefer yaşanan kriz ise ayrılığı ortaya çıkarırken beklenen açıklama sonunda geldi.

Uzun bir süre projede kalacağı gündeme gelen ancak apar topar Yalı Çapkını dizisine veda eden güzel oyuncudan da ayrılık sonrası açıklama geldi.

Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonuna fizyoterapist Talih olarak katılan oyuncu Cemre Gümeli kadroya veda ederek herkesle vedalaştı.
Daha da önemlisi fizyoterapist Talih’in Ferit ile yakınlaşacağı bile iddia edilirken Cemre Gümeli’den beklenen açıklama geldi.

Cemre Gümeli Yalı Çapkını dizisine veda ederken, “Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını’nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Ayrıca Yalı Çapkını dizisinde önümüzdeki bölümlerde başka isimlerin de kadrodan ayrılacağı iddiası öne sürüldü.

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını 46. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da seyircinin karşısında olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.