Yalı Çapkını dizisinde işler karışıyor!

Her bölümünde ortalığın giderek karıştığı Yalı Çapkını 42. Bölüm sonrası yaşananlar ise işleri daha da karışık hale getirecek.

Yalı Çapkını dizisinde işler karışıyor!
Yayınlama: 21.10.2023
Düzenleme: 21.10.2023 07:52
A+
A-

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ gibi deneyimli oyuncuların bulunduğu dizi; aşk, tutku, entrika ve aile bağlarına odaklanarak karmaşık ilişkileri ustalıkla işliyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in, senaryosunu ise Mehmet Barış Günger’in üstlendiği dizi, izleyicileri her bölümde yeni sürprizlerle karşılıyor.

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde işler iyice çıkmaza girmeye başladı. Kaya, Seyran’a gönlünü kaptırdı!

Yalı Çapkını yeni bölümünde Ferit, Seyran’ı Kazım Ağa’dan koruyacak. Ancak ilişkilerine karıştığı için Kaya ve Nükhet’in evden gitmesini isteyecek.

Kaya için çok geç… Seyran’ı Ferit’in eline bırakmak istemiyor. Öte yandan Seyran içeceklerine ilaç konulduğunu anladı. Yalıda işler karışacak…

İKİ OYUNCU GERİ DÖNÜYOR

Bu arada Yalı Çapkını ikinci sezonunda Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin gibi usta isimler kadroya dahil olmuştu, şimdi de iki bomba oyuncu geliyor…

Daha önce Yalı Çapkını dizisinde yer alan Pelo karakterini canlandıran Buse Buçe Kahraman ve Pelin’nin annesi rolündeki Toprak Sağlam’ın diziye geri döneceği öğrenildi.

Yurt dışına gitmiş gibi gösterilen Pelin ile annesinin diziye nasıl bir hikâyeyle döneceği ise iyice merak edilmeye başlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.