30’lu yumurtaya dev indirim!

30’lu yumurtaya dev indirim!
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Çeşitli gıda ürünlerine yapılan indirimler vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda sıkıntılara yol açıyor. Özellikle son dönemde dikkatleri çekenlerden biri de yumurta oldu. Bir koli yumurtanın fiyatı 100 lirayı aştı.

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan yumurta için indirimleri yakından takip eden vatandaşlar için güzel haber geldi. ŞOK marketler tarafından yapılacak indirim sayesinde yumurtanın fiyatı yüzde 21 düştü. Yumurta ve benzeri temel gıda ürünleri için indirimler peş peşe geldi.

Tanesi 2,99 TL, Kolisi 89,90 TL

Zincir marketler arasında popüler hale gelen ŞOK, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile vatandaşların ilgisini üzerine çekiyor. Ekonomik sıkıntılar ile başa çıkmaya çalışırken, temel gıda ürünlerine çok daha uygun fiyatlara erişme imkanı sunan marketlerden biri olması nedeniyle ürün katalogları yakın takibe alınıyor. Yeni indirim fırsatları sayesinde yumurtaya yüzde 21 indirim uygulandı. 19-23 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak kampanya sayesinde 30’lu yumurta 89,90 TL’den satılacak.

Koli fiyatı 89,90 TL olan yumurtanın tanesi 2,99 TL’ye gelecek. Yumurtaya yapılan indirimin yanı sıra yoğurt, kaşar peyniri ve toz şekerde de güzel indirimler yapıldı. Ev ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlara satın almak isteyenler için indirim duyurusu yapıldı. 19 Ocak tarihinde başlayan indirimler 23 Ocak tarihine kadar devam edecek.

ŞOK Marketlerde İndirim Yağmuru

Anadolu Çiftliği orta boy 30’lu yumurta 89,90 TL olarak satılırken aynı zamanda farklı ürünlerde de indirimler söz konusu. Mis tam yağlı kaşar peyniri 500 gr fiyatı 109 TL’den 92,50 TL’ye düşecek. İndirim yapılan ürünlerden bir diğeri de toz şeker. Altınküp toz şekerin 5 kg’ı 139,75 TL’den 129 TL’ye düşürüldü. Şeker ve kaşar peyniri için yapılan indirimler 21 Ocak tarihine kadar devam ediyor.

ŞOK marketlerde dikkatleri üzerine çeken bir diğer indirim ise yoğurtta oldu. Mis yoğurt tam yağlı homojonize 3 kg için yüzde 10’luk indirim yapıldı. İndirimden önce 87,50 TL olan fiyatlar 78,75 TL’ye düşürüldü. Yoğurt indirimi ise 23 Ocak tarihine kadar devam edecek. Stoklarla sınırlandırılan indirimler ilk günlerinden rafların boşalmasına neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.