Selahattin Ekicioğlu kayınbiraderi ile bacanağını belediye başkan yardımcısı yaptı

Selahattin Ekicioğlu kayınbiraderi ile bacanağını belediye başkan yardımcısı yaptı
Yayınlama: 08.05.2024
Düzenleme: 08.05.2024 11:31
A+
A-

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yeğenini belediye şirketine yönetim kurulu olarak getirmesinin yankıları sürerken, bir skandal atama haberi de Kırşehir’den geldi. CHP’li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun kayınbiraderi Hamza Çam ile bacanağı Mustafa Orman’ı belediye başkan yardımcısı olarak atadığı ortaya çıktı. Atamaların ardından Ekicioğlu ve Kırşehir Belediyesi’nden henüz bir açıklama gelmedi.

CHP’li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun kayınbiraderi Hamza Çam ile bacanağı Mustafa Orman’ı belediye başkan yardımcısı olarak atadığı ortaya çıktı.

BURSA’DAN SONRA BİR SKANDAL ATAMA DA KIRŞEHİR’DE

CHP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yeğeni Furkan Bozbey’i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji’ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atamasının ardından bir skandal atama haberi de Kırşehir’den geldi. CHP’li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yardımcı olarak akrabalarını seçti.

KAYINBİRADERİ İLE BACANAĞINI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

Ekicioğlu’nun belediye başkan yardımcıları olarak kayınbiraderi Hamza Çam ile bacanağı Mustafa Orman’ı atadığı ortaya çıktı. Skandal atamalarla ilgili Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir Belediyesi şu ana kadar bir açıklama yapmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.