Ebubekir Taşyürek ‘Kazanan Kartal olacak’

AK Parti Kartal Belediye Başkanı Ebubekir Taşyürek, 31 Mart’ta Kartal’da yeni bir sayfa açacaklarını belirtti..

Ebubekir Taşyürek ‘Kazanan Kartal olacak’
Yayınlama: 19.01.2019
A+
A-

AK Parti Kartal Belediye Başkanı Ebubekir Taşyürek, 31 Mart seçimlerinde Kartal’da yeni bir sayfa açacaklarını belirtti..

Kartal Dernekler Federasyonu, Kartal ve Orhantepe halkıyla kahvaltıda buluştu. Cevizli’de bir restoranda düzenlenen kahvaltı organizasyonuna AK Parti Milletvekilleri Eyüp Özsoy ile Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı Başkanı Gürkan Akyol, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Yüksel Çiftçi, meclis üyeleri ve adayları, çok sayıda dernek başkan ve yöneticisi, mahalle muhtarları ile Orhantepe esnafı katıldı.

Kahvaltı organizasyonunda konuşan Kartal Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Bekir Dağ, Orhantepe Mahallesi’nin sıkıntılarını ve sahille kesilen bağlantı sorununu dile getirdi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Ebubekir Taşyürek, Orhantepe’nin tarihteki önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Orhantepe Mahallesi, ecdadımızın İstanbul’u fethetme yolunda Bizans imparatorluğu ile temasının ilk yaşandığı yer. İstanbul’un açılan kapısı.. Biz göreve geldiğimizde Orhantepe mahallesi ve Kartal’ın tüm sorunlarını çözeceğiz. Kartal maalesef 10 yıldır kötü yönetiliyor. 10 yıllık sıkıntıya Allah’ın izni ve sizin desteğinizle 31 Mart’ta son vereceğiz. Kartal’ı yeniden İstanbul’un gözdesi yapacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.