EGD’den yazarımız Aslı Didari’yi onur ödülü

Ekonomi basınında 20 yılını dolduran Aslı Didari, onur plaketiyle ödüllendirildi..

EGD’den yazarımız Aslı Didari’yi onur ödülü
Yayınlama: 29.12.2018
A+
A-

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) geleneksel “Yılbaşı Buluşması”, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte Yeni Gazete yazarı Aslı Didari, 20. Yıl Önur Ödülü’ne layık görüldü..

TİM’in desteğiyle bu yıl 14’üncüsü düzenlenen etkinlikte EGD üyeleri, siyaset ve iş dünyasından isimler bir araya geldi.

Etkinliğin açılışında konuşan TİM Başkanı İsmail Gülle, ekonomi gazetecileri ile ihracatçıların birbirini tamamlayan ve anlayan bir aile olduğunu söyledi.

EGD Başkanı Celal Toprak yılbaşı buluşmasının çok önemsedikleri bir etkinlik olduğunu belirterek, mesleğe ve EGD’ye verdikleri destekten dolayı sektör duayenlerine teşekkür etti.

Etkinliği 14 yıldan bu yana yaptıklarını anımsatan Toprak, “14 yıl önce hepimiz daha farklıydık ama değişmeyen tek şey var; duygularımız. Duygularımızda bir değişim yok. Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz, sevmeye de devam edeceğiz. Bu bir aile toplantısı. Biz meslektaşlarımızın görüşmesine vesile oluyoruz. Bu köprüyü oluştuğumuz için çok mutluyuz. Bu aile birlikteliğini bozmayalım. Bunu bozmadığımız sürece bize bir şey olmaz, dimdik ayakta kalırız. Bu birlikteliği hayatın her alanına yayalım.” diye konuştu.

Meslekte 20 yılını dolduranlara plaket 

EGD yılbaşı buluşmasında ekonomi basınında 20 yılını dolduranlara da plaket takdim edildi. Meslekte 20 yılını dolduran isimler şu şekilde:

“Aslı Didari, Emre İskeçeli, Ömer Temür, Selçuk Geçer, Can Karadut, Serpin Alparslan, Mehmet Ali Yıldırımtürk, Mesut Taşkın, Tamer Gerçi, Dilek Gappi, Adil Küçük, Musa Alioğlu, Şeref Özata, Okhan Şentürk, Murat Gürsoy, Orhan Koçyiğit, Selahattin Ertaş, Cem Tanrıkılıcı, Can Kantar, Kadir Kılıçparlar, Hamide Hangül, Selma Şenol, Deniz Kalendergil, Aynur İşçi, Fahri Sarrafoğlu, Olay Tan, Mehmet Mustafa Haliloğlu, Nurhayat Varol, Murat Bayar, Engin Çağlar, Ahmet Çoşkunaydın, Mehmet Aka.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.