Erdoğan’dan Engin Özkoç’a 1 milyon liralık dava!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li Engin Özkoç hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı

Erdoğan’dan Engin Özkoç’a 1 milyon liralık dava!
Yayınlama: 05.03.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Engin Özkoç hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı ve suç duyurusunda bulundu.

NE OLMUŞTU?

TBMM’de CHP’li Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle kavga çıkmış ve Özkoç hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatmıştı. Vekiller Genel Kurul salonunda yumruklarla birbirine girmişti.

TBMM’deki kavgayı ateşleyen yumruk!
TBMM’deki İdlib görüşmeleri sırasında yumruklu kavga çıktı. Kavga, konuşmak için kürsüye çıkan CHP’li Engin Özkoç’a yumruk atılmasından sonra başladı. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Meclis’te bugün yapılan oturumda İdlib gerginliği yaşandı. Görüşmelerden önce TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için ağır ifadeler kullanan CHP’li Engin Özkoç’un konuşma yapmak için kürsüye çıkmasıyla yükselen tansiyon, Özkoç’a yumruk atılmasından sonra kavgaya dönüştü. Kavganın fitilinin ateşlendiği yumruk atma anı ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

ÖZKOÇ’UN AĞIR SÖZLERİ KAVGA ÇIKARDI

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Grup Toplantısı’nda söylediği “Türkiye’nin mücadelesini lekelemek isteyenler alçaktır, şerefsizdir, haindir” sözleri üzerine kameralar karşısına geçerek Erdoğan’ın sözlerine yanıt verdi. Engin Özkoç, Erdoğan için hakaret içeren ifadeler kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Engin Özkoç hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan soruşturma başlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.