Feyza Altun’dan bomba Dilan Polat iddiası!

Feyza Altun’dan bomba Dilan Polat iddiası!
Yayınlama: 09.12.2023
Düzenleme: 09.12.2023 13:54
A+
A-

Dilan ve Engin Polat çiftinin kazandıkları korkunç paralarla ilgili bütün süreç boyunca açıklamalarda bulunan avukat Feyza Altun’dan bomba bir iddia ortaya atıldı. Altun, ”Bana para teklifinde bulundular” açıklamasını yaptı.

Dilan ve Engin Polat çiftinin kazandıkları korkunç paralarla ilgili bütün süreç boyunca açıklamalarda bulunan avukat Feyza Altun’dan bomba bir iddia ortaya atıldı.

PARA TEKLİFİNDE BULUNDULAR

Feyza Altun bu kez de Halk TV yayınındaki açıklamalarıyla yeni bir gündem oluşturdu. Feyza Altun, Polat çiftinin kendisine para teklifinde bulunduğunu söyledi.

Altun’dan olayların ilk başladığı dönemlerde paylaşımlarını durdurmasını isteyen Engin Polat, hem para teklif etti hem de avukata “gelin üretim tesislerimizi görün” dedi.

“OLURU NEDİR DİYE SORDULAR”

İşte Feyza Altun’un o açıklaması;

Polatgiller bir oluru nedir diye sordu. Oluru nedir yani ne istiyorsun ne yapalım dedi. Bu arada ben fabrikaların olmadığını söylesin ben de konuyu kapatayım dedim söylemedi, ben de devam ettim.

“BİZ DEMEDİK Kİ FABRİKALARIMIZ VAR DEDİLER, VİDEOLARI ORTAYA ÇIKARDIK”

Ortada bir fabrika yok. Bir X yayınında mıstık lakaplı sosyal medyacıları geldi “biz demedik ki fabrikalarımız var” dedi. Bu sefer fabrikalarımız var diyen videolarını ortaya çıkardık.

“ENGİN POLAT MESAJ ATTI”

Engin Polat mesaj attı, gelin üretim tesislerimizi gezdirelim diye. Ben de cevap vermedim. Ben bilirkişi miyim?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.