Habertürk’ten iki ayrılıkla ilgili ilk açıklama!

MHP ile gerginlik yaşayan ve iki ismin istifa ettiği Habertürk’ten ilk açıklama yapıldı.

Habertürk’ten iki ayrılıkla ilgili ilk açıklama!
Yayınlama: 06.05.2021
A+
A-

MHP ile gerginlik yaşayan ve iki ismin istifa ettiği Habertürk’ten ilk açıklama yapıldı.

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Hakan Kürşad Oğuz ve Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’in istifa ettiği doğrulanırken Aydemir’in yerine Show TV Ankara Temsilcisi Sibel Demirci Erdem getirildi.

NE OLMUŞTU? 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 100 maddelik yeni Anayasa önerisi hazırladığını duyurmuştu.

Bahçeli’nin canlı yayındaki sözleri, Habertürk’ten Ebru Baki’nin sunduğu Para Gündem programında masaya yatırıldı.

Ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından Habertürk sunucusu Ebru Baki’yi hedef aldı.Yönter, şu ifadeleri kullanmıştı:

“1)- Habertürk’te art niyetli Ebru Baki’ye konuk olan Kemal Öztürk, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ile Gülfem Saydam Sanver’in Genel Başkanımızın 100 maddelik anayasa önerisini karalama çabaları edepsizlik ve terbiyesizliktir. Ne o, kaldıramadınız mı? Kudurdunuz değil mi?

2)- Ebru Baki, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir….Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur…Bugünkü golü çıkaramayınca çirkefliği ve çirkinliğe tercih ettiler. Yuh olsun!”

AYDEMİR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, bu sabah Ebru Baki’nin sunduğu Para Gündem programında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar.

Bu ifadeleri, aynen ölçüsüyle ne bir eksik ne bir fazla, Ulvi Bey’e iade ediyorum. Gazetecileri hedef gösteren böyle açıklamaları kabul etmiyorum.”

Aydemir’in açıklamasından sonra MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Aydemir için, “Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar vermeye cüretini nerden buluyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.