Mustafa Sarıgül DSP’ye geçiyor

CHP’den istifa eden Mustafa Sarıgül, yarın DSP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek.

Mustafa Sarıgül DSP’ye geçiyor
Yayınlama: 29.01.2019
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinde Şişli Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mustafa Sarıgül, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ı DSP Genel Merkezi’nde ziyaret edecek.



Geçtiğimiz hafta CHP’den istifa eden Mustafa Sarıgül, 31 Mart’ta Şişli Belediye Başkanlığı’na adaylığının sürdüğünü açıklamıştı.



Yarın DSP Genel Başkanlığı’nda gerçekleşecek görüşmede davetin DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’dan geldiği öğrenilirken ziyaret sırasında yerel seçimlerden önce son gelişmelerin ele alınacak.



Bu ziyaret Mustafa Sarıgül’ün DSP’den Şişli Belediye Başkanı adayı olacağı iddialarını kuvvetlendirirken, olağanüstü bir engel çıkmadığı takdirde Mustafa Sarıgül’ün önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir törenle DSP’ye katılması ve DSP rozetini takması bekleniyor.

DSP LİDERİ AKSAKAL’DAN AÇIK DAVET

Hatırlanacağı gibi Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, geçtiğimiz Cumartesi günü bir açıklama yapmış ve Mustafa Sarıgül’ün DSP’den aday olacağı iddialarına ilişkin, “Partimizin de içinde görev yapmış ve yetişmiş bir arkadaşımız. Şişli halkı Sayın Sarıgül’ün DSP çatısı altında ak güvercinli mavi bayrağı altında seçimlere katılıp destek verme yönünde açıklaması olursa ya da bir görüşü olursa biz de DSP olarak kendilerinin bize başvurmasında herhangi bir sakınca görmeyiz” demişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.