Necmettin Gültekin ‘Kartal güzel olacak’

AK Parti’den Kartal Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan Necmettin Gültekin, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Necmettin Gültekin ‘Kartal güzel olacak’
Yayınlama: 23.01.2019
A+
A-

Gazeteci ve İş adamı Necmettin Gültekin, seçim çalışmaları çerçevesinde bir grup gazeteciyle birlikte Kartal’da yayın yapan Arife Emek ve Alaattin Böke’ye ait Anadolu Gerçek ve Görüş Haber gazetelerini ziyaret etti.

AK Parti saflarında siyasete atılan ve Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerde Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan Necmettin Gültekin, ziyaret sırasında oldukça çarpıcı mesajlar verdi.

Kartal’ın yerel ölçekte kötü bir yönetim tarafından 10 yıldır, İstanbul ilçeleri arasında en bedbaht bir yerleşim merkezine dönüştürüldüğüne dikkat çeken Necmettin Gültekin, “Kartal’dan bir kişi gidecek ve o zaman çok güzel günler görmeye başlayacak” diyor.

Kartal AK Parti Belediye Başkan adayı Ebubekir Taşyürek için, “O sadece benim değil, tüm Kartal’ın ağabeyi. Birlikte uygulayacağımız projelerle kaybedilen yılların telafisini gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır.” diye konuşan Necmettin Gültekin, mevcut Başkan’ın geçmişte yaptığı uygulamalarda gazetecilere reva gördüğü “Davul sizde ama tokmak benim elimde” stratejisinin meslektaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturduğunu yakinen bildiğini anlatırken, önümüzdeki dönem gazetecilerin en rahat çalışabileceği ve asla ötekileştirilmeyeceği bir yönetimin iş başında olacağının sözünü verdi.

Gazetecilerin halkın gözü, kulağı olarak, gördüğü eksik veya yanlışları korkusuzca yazabilmelerinin mevcut Başkan tarafından Ekonomik baskı uygulanarak engellendiğini ve bu durumun ahlaki değerlere uygun olmadığını ifade eden Necmettin Gültekin, 31 Mart sonrası tüm bunların geride kalacağını belirterek, “sıkıntılar sona erecek” dedi.

Necmettin Gültekin, Kartal’da yaşarken burayı terk eden 20 bin kişinin gidişinden Belediye’nin kötü yönetiminin çok büyük ölçüde sorumlululuğunun bulunduğunu iddia ederken, “yaşanmaz bir kent yaratanlar hangi yüzle bir dönem daha oy isteyebilecekler şaşırıyorum.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.