Necmettin Gültekin ‘Köprü görevi yapacağım’

AK Parti’den meclis üyeliğine aday olan Necmettin Gültekin, çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Necmettin Gültekin ‘Köprü görevi yapacağım’
Yayınlama: 09.12.2018
A+
A-

Basın camiasının sevilen ve sayılan isimleri arasında yer alan Adalet Zamanı Dergisi ve Manşet Haber Gazetesi Sahibi Necmettin Gültekin AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

Necmettin Gültekin, aday adaylığı sürecinde ilk olarak basın mensupları ile Kartal Cafemix’te bir araya geldi. Basın mensupları ile sohbet havasında gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Adem Gökçe, İSTGAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Yaşar, AYGAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Işıkdağ, MAYGAD Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Şimşek, İstanbul Yörük Türkmenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Şahin ve Yönetimi, Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetimi, AK Parti Kartal Yalı Mahallesi Birim Başkanı Ahmet Özdemir ve Yerel Basın Mensupları katıldı.

ADEM GÖKÇE ” NECMETTİN KARDEŞİMİN YANINDAYIM”

Toplantıda konuşan AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Adem Gökçe şunları söyledi:

“Öncelikle bizleri bir araya getirerek sizlerle buluşturan Necmettin arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Necmettin kardeşimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Kartalımıza çok güzel çalışmalar kazandıracağına inandığım bir arkadaşımız. Necmettin Bey ile aynı mahallede oturuyoruz ve yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Bizde aday adayıyız ama Necmettin beye aday adaylığı sürecinde desteğimiz sonsuzdur. Adayımızın kim olacağını bilemiyoruz fakat ben aday olursam Necmettin Bey ile sonuna kadar birlikte çalışacağım. Aday olamasam da Necmettin Bey aday olursa yine sonuna kadar kendisini destekleyeceğim. Çıkmış olduğu bu yolda Allah başarılarını daim etsin Allah utandırmasın.”

NECMETTİN GÜLTEKİN “BASIN İLE SİYASET ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM”

AK Parti’den Kartal Belediyesi Meclis Üyeliğine aday adayı olan Necmettin Gültekin, basın ile siyaset arasında köprü olacağını belirterek şöyle konuştu:

“Biraz önce Adem Gökçe Başkanımızın da dediği gibi bu süreç gerek şahsıma gerek Kartalımıza ve sonrasında ülkemize hayırlı olur. Bana göre siyaset hem sorumluluk hem zaman hem de vebal isteyen bir olay. İnşaallah yaradanım bizi doğru olandan doğru bildiklerimizden saptırmadan başarıya ulaştırır. Bu süreçte siz meslektaşlarımıza çok büyük sorumluluklar düşüyor.  Buradaki 4. güç diye adlandırdığımız basınımızın bir noktadan sonra kamu görevi yaparken kamu ile saha arasında köprüye ihtiyacı vardır. Yıllardır eksikliğimizin bu olduğunu belirtiyoruz kendi aramızda. Sizlerle belediye arasında bir köprü oluşturacağız. Sizlerin sorunları halkın sorunlarını birlikte paylaşarak gidermeye çalışacağız.  Az önce başkanımızın da belirttiği üzere çıkan bir yasa ile özel bir radyo istasyonu Pendik FM kuran kişiyim. Kartalın bütün sorunlarını hemen hemen çok iyi biliyorum gerek sosyal yapısı ile gerekse alt yapı, üst yapısı olarak bilen kardeşinizim.  Ben genelden çok yerel düşünen bir insanım yağmur sonrası göle dönüşen Kartal Merkezimizin, aydınlatılamayan caddelerimizin derdindeyim. Bununla birlikte basın ile arasında yapmış olduğu despot ayrımcılığa dur demek için çıktım yola. 2019 yılında İnşaallah Kartal Belediyesini alacağız inancımız tamdır. Listeye gireyim ve ya giremeyelim inancımız tamdır. Bu yüzden Adem Başkanımız ve diğer Başkanlarımız ile birlikte çalışacağız. Gönül ister ki Adem Gökçe Başkanımız aday olsun ama olmazda genel merkezimizin göstermiş olduğu aday etrafında bir bütün olarak Milli ve Cumhur İttifakına tam destek veren bir nefer olarak hizmet edeceğimi buradan belirmek istiyorum.  Sizlerin içinizden gelme hasebimle sizlerin sorunlarını sizlere anlatmam abesle iştigal teşkil eder. Yalnız sizlerin sorunlarını başkanlarımıza iletmek benim vazifem olur.  Eğer ki farkında olmadan kırdığım bir meslektaşımız var ise sizlerin arasında onların da affına sığınıp tekrar gönüllerine sığınıyorum. Beni kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇELİK “MALATYALILAR OLARAK DESTEKÇİSİYİZ”

Söz alan Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik “Bizim sloganımız Malatya nerede biz oradayız” 8 bin oyumuz var Malatyalı STK’lar olarak Kartal’ da çıkan Malatyalı arkadaşlarımıza destek vereceğimizi bildirmek istiyorum” dedi.

IŞIKDAĞ “GAZETECİLERDEN ADAYLAR ÇIKMASI GURUR KAYNAĞIMIZ”

AYGAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Işıkdağ ise “Siyasette gazetecilerin olması bizim için çok sevindirici bu dönem çok bereketliyiz birçok il ve ilçelerde gazeteci arkadaşlarımız aday oldu.

Erzurum Pasinler’de Belediye Başkan Aday Adayı olarak Saki Akyüz, Pendik’te Kubilay Öztürk Belediye Başkan Aday Adayı ve Kartal’ da Necmettin Gültekin kardeşimiz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmuştur Yönetim olarak gurur duyduğumuz arkadaşlarımızdır. Kendileri çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Necmettin Gültekin Kimdir?

1969 Malatya doğumlu olan Gültekin İlkokulu Malatya Güzelyayla İlkokulu’nda Orta ve Lise eğitimini ise Hekimhan İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.
1990 yılında ailece İstanbul Kartal’a göç etti 22 yıldır aynı adreste ikamet etmektedir.

1991 yılında Özal iktidarı ile değişen Radyo – Televizyon yasası hemen sonrasında İstanbul Pendik’te bölgesel yayın yapan Pendik FM Radyosu ile sesli yayıncılık işletmeciliğine başladı. 1998 yılında askerlik durumu nedeniyle işletmeyi devretmek zorunda kaldı.

2000 yılında askerlik dönüşü aile işi olan tekstil işiyle uğraşmaya başlayan Necmettin Gültekin 2004 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Anavatan Partisi 13. Sıra Kartal Belediye Meclis Üyesi adayı oldu.

2005 yılında Kartal Pazarcılar Odası Pendik ve Tuzla sorumlusu olarak işe başlayarak 2006 yılında yapılan oda seçimlerinde Kartal Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 2008 Aralık ayına kadar Kartal Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.
2009 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde MHP Kartal İl Genel Meclisi Üyesi 4. sıra adayı olarak seçimlere katıldı.

24 Haziran 2009 yılında Kartal merkezli bağımsız siyasi yayın yapan Haber Manşet Gazetesi 11 Eylül 2012 yılında ise Ulusal yayın yapan ayda bir yayımlanan hukuk içerikli Türkiye’de ki bütün barolara ulaşan Adalet Zamanı Dergisi’ni çıkarmaya başladı. Halen gazete ve dergi aile şirketi olan Şuan Basın Yayın Turizm ve İnşaat Ltd. Şti. bünyesinde yayın hayatına devam etmektedir.

17 – 25 Aralık hain darbe kalkışması sonrasında Yurt Genelinde sayıları 370 bini bulan Özel Güvenlik ve Savunma İşçileri ile ilgili bir çalışma başlatan ve 13 Mayıs 2016 yılında Özel Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası’nı birkaç avukat arkadaşı ile kurdu. Kurucu Genel Başkan olduğu sendikada yapılan ilk Olağan Kongrede üyeler tarafından Genel Başkanlığa seçildi. Aktif olarak genel başkanlık görevi devam etmektedir.
Çeşitli İl – İlçe bazlı Cemiyetlerde ve birçok mesleki cemiyetler de üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği devam etmektedir.

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İktisat Bölümü ve Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümünde okumaktadır.

Necmettin Gültekin, Evli ve biri 8 diğeri 12 yaşlarında 2 çocuk sahibi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.