Seçime giderken Kılıçdaroğlu’nun trafiği sürüyor

CHP’de genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partili isimlerle görüşmesi gündeme oturdu.

Seçime giderken Kılıçdaroğlu’nun trafiği sürüyor
Yayınlama: 27.10.2023
Düzenleme: 27.10.2023 09:22
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi ve AK Parti’liler ile görüştü. Toplantı taleplerinin CHP liderine diğer siyasi partilerden geldiği belirtildi. Görüşmelerde yerel seçim sürecinin konuşulduğu öğrenildi.

‘YÜZBİNLER GELECEK’

Görüşmelere katılan eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “CHP önemli bir parti olduğu için DEVA Partili, Gelecek Partili, İYİ Partili ve AK Parti’li birçok isim bu markanın çevresinde saf almak istiyor” bilgisini verdi.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında kurultayın ardından farklı partilerden CHP’ye yüzbinin üzerinde kişinin akın edeceğini belirten Tekin şunları söyledi: 

“Bütün tartışmalara rağmen Kılıçdaroğlu 6’lı masanın devam etmesi konusunda açık tavır koydu. Önümüzdeki günlerde İstanbul’da çeşitli partilere mensup 100 bin kişi partimize katılacak. En çok da AK Parti’liler katılacak. CHP’nin kurumsal kimliğine talep var. AK Parti’liler de bu kimliğe geçmek istediklerini kendileri beyan etti. Türkiye’nin en güvenli limanı CHP’dir. Siyasi beklentisi olan baba ocağına gelecek. Herkesi baba ocağına davet ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.