Taşyürek’ten Necmettin Gültekin’e tam destek

MASTÖB’den AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi aday adayı Necmettin Gültekin’e tam destek..

Taşyürek’ten Necmettin Gültekin’e tam destek
Yayınlama: 03.02.2019
A+
A-

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB)’den AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi aday adayı Necmettin Gültekin’e tam destek..

Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Anadolu Yakası Başkanlığı, Tugayyolu’nda bulunan bir restoranda kahvaltı etkinliği düzenledi..

Etkinliğe AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı Başkanı Gürkan Akyol, Malatya Dernekleri temsilcileri, Kartal’daki bazı sivim toplum örgütleri yöneticileri, meclis üyesi aday adayları, yerel gazete temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gazeteci ve AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Necmettin Gültekin, toplantının açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Bizler yaşanılan bu son süreçten sonrasını, devletini, milletini seven, bu konuda kayıtsız şartsız canını adamış insanlar olarak AK Parti’ye yaklaşmış bulunmaktayız.AK Parti’yi Kartal’da iktidar yapmak için yola çıktık ve bu konuda var gücümüzle çalışacağız. İnşallah Ebubekir Taşyürek ağabeyimizi de 31 Mart Seçimlerinde Kartal’a belediye Başkanı yapacağız. Bütün bunlar için çalışıp, çaba harcarken asla kişisel beklentiler içerinde olmayacağız. Küresel, toplumsal aynı zamanda ülküsel olarak yaklaşıyoruz olaylara. Çünkü bizim bir ülkümüz ve amacımız var. Siyaset sadece araçtır. Bu hedeflerimize ulaşabilmek için, doğru kişilerin yanında yer almak gerekir. İşte bizlerde o yüzden Sayın Adayımız Ebubekir Taşyürek’in etrafında, ilçe başkanımız ile birlikte AK Parti saflarında yerimizi aldık. İnşallah, Kartal’da bunu başaracağız. Çünkü Kartal’ın buna ihtiyacı ve özlemi var. Son olarak şöyle diyorum; “Ebubekir Başkanım, siz ışığı önünüze alın. Arkanızı düşünmeyin. Geride gelenler gelir, gelmeyenler kendi bilir. Yolunuz açık olsun başkanım.”

Toplantıya katılan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek ise Kartal’ın bir kayıp 10 yılı olduğunu ve bu sıkıntıyı kendilerinin gidereceğini belirterek şunları söyledi:

“Malatyalılar bu zamana kadar önemli devlet adamları çıkarmış, her daim ülkesinin ve milletinin yanında olan bir kentimizdir. Malatyalıları ne kadar çok sevdiğimizi az önce konuşmacı arkadaşım değindi. Bizler ülkemizin her karış toprağını sever, her şehrini kucaklarız. Bildiğiniz gibi 31 Mart’ta Yerel Seçimler olacak. Ben şunu belirtmek isterim ki, milletimizin en doğru kararı vereceğine inancım tamdır. Ben Ebubekir Taşyürek olarak; Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel merkezimizin ve il teşkilatımızın onayı ile Kartal teşkilatımıza ve Kartallılara emanet edildim. İnşallah biz üzerimize düşeni yaparak, Kartal’da ki bütün dostlarımız ile gönül birliği ederek Kartal Belediyemizin burçlarına AK Parti bayrağını dikeceğiz.

“Necmettin Gültekin ile birlikte çalışacağız”

Meclis üyeleri belediye başkanları kadar önemli bir görevleri vardır. Bizler ile birlikte seçilirler. Yüreklerini bu demokrasi yarışında ortaya koyarlar. İşte bunlardan bir tanesi de Malatya’nın güzel evladı, benim de çok sevdiğim bir kardeşim Necmettin Gültekin’dir.  Necmettin kardeşim, ister meclis üyesi olsun ister olmasın sonuna kadar onunla birlikte çalışacağız. Bizim için önemli olan Kartal’ın yeniden hizmet ile buluşturulmasıdır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.