Beklemedeyim

Geçen gece Lights Out adlı korku filmini izlerken eşimle Scary Movie serisinin neden devam etmediğini, halbuki bir sürü malzemenin olduğunu konuştuk. Hayır, film kötü değil. Aslında güzel ve ürkütücü bir fikri de var ama bazı yerlerde komedi filmleri için yine malzeme çıkıyor ister istemez. Her neyse, bu konuşmadan sonra merak edip David Zucker’in yeni bir […]

Yayınlama: 13.06.2017
A+
A-

Geçen gece Lights Out adlı korku filmini izlerken eşimle Scary Movie serisinin neden devam etmediğini, halbuki bir sürü malzemenin olduğunu konuştuk. Hayır, film kötü değil. Aslında güzel ve ürkütücü bir fikri de var ama bazı yerlerde komedi filmleri için yine malzeme çıkıyor ister istemez.



Her neyse, bu konuşmadan sonra merak edip David Zucker’in yeni bir projesi olup olmadığına baktım. David Zucker, Uçak (1980), Çıplak Silah Serisi ve Korkunç bir Film gibi yapıtlarda yazar, yönetmen ve/veya yapımcılıklarını yapan kişi. Sadece yazsa da olur aslında. Tabi Leslie Nielson’ın olduğu filmler favorimdi ama artık o da rahmetli olduğu için yeni nesilleri bekliyoruz.



Bence beklemesinin sebebi Anna Faris yerine Ashley Tisdale’i getirmelerinden de kaynaklı olabilir. Bence Anna Faris absürt komedi konusunda en başarı isimlerden biri. Mimikleri yetiyor bir kere. Seride bir kaç kez rol alan Charlie Sheen de bence bu tarz komedi filmlerine gidiyor. Paranormal Activity ile dalga geçtikleri ve Korkunç bir Film’in serisi gibi olan Korkunç bir Ev filmi ve Faris’in yerini alan Ashley Tisdale her ne kadar güldürmüş olsa da pek istenileni veremedi.



Araştırmalarıma göre altıncı bir filme dair henüz bir plan yok ama hayranları tarafından yapılmış bol bol derleme fragman var. Bunun yerine post production’da görünen ve yeni bir yapım olan Naked adlı bir film mevcut . Fragmanı da eklenmiş durumda.  Filmin ekibinde ise Korkunç bir Film serisinin oyuncularından olan  Regina Hall ve Marlon Wayans var. Yönetmeni ise Michael Tiddes.



Anlaşılan o ki bir süre daha David Zucker’dan mahrum kalacağız. O zaman eski filmleri izlemeye devam.



Bu arada çocukluğumdan beri hayranı olduğum ve idolüm olarak gördüğüm (yazar olma sebeplerimden biridir) R.L. Stine’nın Canavarlar Firarda filminin devamı da onay aldı. Türkiye’ye maalesef sadece çocuk kitapları ve filmleri geldiği için, kimse Fear Sreet serisini ve yetişkinlere yönelik yazmış olduğu bir kitap olan Red Rain’i bilmez. Bunları ancak yurtdışından temin edebilirsiniz. Steven King’den daha çok satan ve başarılı olan bir yazarın kitapları neden ülkemizde olmaz, anlam veremiyorum. Yine de bu filmin devamının geleceğini bilmek çok sevindirdi beni. Büyük bir Slappy hayranı olarak, bizleri nelerin beklediğini merak ediyorum doğrusu. Aldığım duyuma göre korkunç maskeyi de filmde işleyeceklermiş. Göreceğiz.



R.L. Stine rolünü muhtemelen yine Jack Black oynar. Netlik yok demiş olsalar da, bence değişmez. Değişmemeli de zaten. Çıkış tarihi ile ilgili tam olarak net bir şey yok. Kimi Ocak 2018 dese de, İMDB sayfasına göre Goosebumps: Hororland filminin çıkış tarihi maalesef ta 21 Eylül 2018’de görünüyor.



Bekleyip göreceğiz ama açıkçası Ocak ayını tercih ederim.

 

Bu haftalık da bu kadar.

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.