Bu haftanın filmleri…

Ve yeni bir hafta, yeni filmler. Bu hafta güzel filmler vizyona girdi. Öncelikle Legoseverler için LEGO NİNJANGO filmi büyük bir müjde olacaktır. Önceki filmlere çok gülmüştüm. Özellikle de Batman karakteri çok eğlenceli olmuştu. Bu seferki filmde biraz daha farklı bir karakter var. Bir ninja Lego. Başrolünde Jackie Chan var dersek zaten, nasıl bir film olacağını […]

Yayınlama: 02.10.2017
A+
A-

Ve yeni bir hafta, yeni filmler. Bu hafta güzel filmler vizyona girdi. Öncelikle Legoseverler için LEGO NİNJANGO filmi büyük bir müjde olacaktır. Önceki filmlere çok gülmüştüm. Özellikle de Batman karakteri çok eğlenceli olmuştu. Bu seferki filmde biraz daha farklı bir karakter var. Bir ninja Lego. Başrolünde Jackie Chan var dersek zaten, nasıl bir film olacağını az çok tahmin edersiniz. Çocukken Lego ile oynamaya bayılırdım ama izlemesi de ayrı bir zevk veriyor.

 

Gelelim benim meşhur korku kuşağıma. Bu hafta da iki film var listede.

İlk olarak Javier Bardem, Jennifer Lawrence ve Ed Harris gibi isimlerin rol aldığı ve büyük bir yankı uyandıran Anne filmi göze çarpıyor.  Davetsiz bir misafirle birlikte gelen gerilimi konu alan filmin yönetmeni Darren Aronofsky. İsimlere bakınca, buradan kötü bir malzeme çıkmaz dedirten filmlerden. Tabi bunu, izleyip göreceğiz.

 

İkinci  olarak, bir İtalyan filmi ilgimi çekti. Susperia. Almanya’da bir bale okuluna gelen Amerikalı öğrenci, burada gizemli olaylara tanık olmaya başlar. Kendiliğinden açılan kapı, ormana doğru koşup, karanlıkta kaybolan bir öğrenci ve daha fazlası Suzy Bannion’un kafasını karıştıracaktır. Yönetmen koltuğunda Dario Argento var. Herkesin çok iddialı bulduğu bu gerilim filmini bakalım siz de o kadar başarılı bulacak mısınız? Özellikle de müzikleri çok iltifat alıyor.

 

Farklı bir film isteyenler için, bir komplo teorisinden yola çıkılarak çekilmiş olan Ay’ın Sırrı listemin sonunda yer alıyor. Apollo 11’in olmadığına ve ay çekimlerinin Stanley Kubrick  tarafından stüdyoda çekildiğine inanan bir ajan, bu durumu araştırmaya koyulur ve Kubrick’i bulamayınca da berbat bir rock grubu yöneticisiyle iş birliği yapmak zorunda kalır. Başrolde Ron Pearlman var. Her ne kadar Amerikan yapımı gibi dursa da film aslında bir Fransa yapımı.

 

Sinema dışında bir şeyler arayanlara ilginç bir film önerim var. Wakefield. Eşiyle kavga edip, bazı şeylerden bunalan Howard Wakefield eve dönmemeye karar verir ve evinin karşısında bulunan bir binada saklanıp ailesini gizlice izlemeye başlar. Karısı Diana, kayıp ilanı verirken, kocası tarafından izlendiğini farkında değildir. Kuralları ve robotlaşmış yaşamı bir kenara atmaya karar veren Howard’ı izlerken, eminim sizler de bazı şeylere hak vereceksiniz. Başrolünde Jennifer Garner ile Breaking Bad’den hatırlayacağınız Bryan Cranston rol alıyor. Bu tarz farklı filmler bazen ağır işleniyor olsa da, konusuyla kendini izletiyor. Film 2016 yapımı. Bu arada filmin çok fazla açık sahneler içerdiğini özellikle yazmışlar ama hiç alakası yok! Maalesef yanıltıcı yazılar çok fazla.

 

Herkese iyi seyirler.

 

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.