Mayıs’ın son haberleri

Geçen hafta Tom Cruise’den bahsederken, Hollywood’dan bir haber geldi.1986 yapımı olan Top Gun filminin devamının onaylandığını ve 2018’de çekimlere başlanacağı açıklandı. Bu tarz haberler hep çıkıyor; ancak hepsi doğru çıkmıyor. Örneğin: Beterböcek filminin devamının çekileceği açıklanmış olsa da Tim Burton’dan henüz böyle bir hamle gelmedi. Zaman zaman çıkan asparagas haberler hepimizi heyecanlandırmış, sonrasında ise hayal […]

Yayınlama: 29.05.2017
A+
A-

Geçen hafta Tom Cruise’den bahsederken, Hollywood’dan bir haber geldi.1986 yapımı olan Top Gun filminin devamının onaylandığını ve 2018’de çekimlere başlanacağı açıklandı. Bu tarz haberler hep çıkıyor; ancak hepsi doğru çıkmıyor. Örneğin: Beterböcek filminin devamının çekileceği açıklanmış olsa da Tim Burton’dan henüz böyle bir hamle gelmedi.



Zaman zaman çıkan asparagas haberler hepimizi heyecanlandırmış, sonrasında ise hayal kırıklığına uğratmıştır. Mesela fenomen dizi Friends’in filmi çekilecek diye neredeyse bir kaç yılda bir haber çıkar; ancak bunun artık olmayacağını herkes kabullenmiş gibi. Aslında bakılırsa, bazı şeylerin olduğu gibi kalması daha iyi olabiliyor.



Her ne kadar bazı film veya dizileri özlesek de, bazen devam filmleri gerçekten de sükut-u hayal oluyor. Buna; bir Çığlık hastası olarak, Çığlık 4’ü örnek verebilirim. Bence triloji olarak kalması daha hayırlı olurmuş. Yine de Tom Cruise bir şeye onay verdiyse, genelde bunu gerçekleştiriyor, yani 2019 yılında Top Gun 2’ye kavuşabiliriz. Ne kadar iyi olur, orasını hepberaber bekleyip göreceğiz.



Bu hafta vizyona girecek Wonder Woman filminin fragmanı bayağı bir ilgi toplamış durumda. Daha önce Batman vs. Superman filminde kısa bir rolle karşımıza çıkan Wonder Woman herkesin ilgisini çekmişti. Gal Gadot’un başrolde olduğu film 2 Haziran’da vizyona girecek. Marvel ve DC savaşı dergilerden beyazperdeye taşındığından beri, her yıl ilginç filmler gelmeye devam ediyor. Çocukluğumdan beri bir DC’ci olsam da, Marvel’in eğlenceli ve renkli karakterlerini sevmiyorum desem yalan olur.



Özellikle de Deadpool favorim haline geldi, ki devam filmi 2018’de sinemalarda olacak. 80ler’de Örümcek adam ve başka süper kahramanların bir arada olduğu bir çizgi film vardı,hatırlarsınız belki. Sanırım Örümcek adam ve inanılmaz arkadaşlarıydı. En azından orijinalinin çevirisi böyle. Günümüzdeki filmlerden bence çok daha başarılıydı. Keşke yeniden yayınlasalar.



Madem Süper kahramanların haberlerinden gidiyoruz, o zaman 7 Temmuz’da vizyona girecek olan Örümcek Adam: Eve Dönüş ile 27 Ekim’de vizyona girecek olan Thor 3: Ragnarok  filmlerini de şuraya not edelim.



Bu arada geçtiğimiz hafta bir yıldız daha kaydı. Roger Moore 89 yaşında hayatını kaybetti. Sean Connery, Pierce Brosnan gibi Ajan 007, yani nam-ı diğer James Bond olarak hafızalarımıza kazınmıştı.

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.