Temmuz sonu vizyonu!

Bu hafta vizyona giren ve girecek olan bazı ilgi çeken filmler var. Aslında bazıları pek de konu itibariyle değil de oyuncuları itibariyle bekleniyordu. Özellikle de birinci olarak beklenen Sarışın Bomba adlı filmden bahsediyorum. Başrolünde oynayan Charlize Theron herkes tarafından bekleniyordu. Theron bu sefer MI6 için çalışan bir suikastçı rolünde. Yani konu Hollywood’da sık sık karşılaştığımız […]

Yayınlama: 31.07.2017
A+
A-

Bu hafta vizyona giren ve girecek olan bazı ilgi çeken filmler var. Aslında bazıları pek de konu itibariyle değil de oyuncuları itibariyle bekleniyordu. Özellikle de birinci olarak beklenen Sarışın Bomba adlı filmden bahsediyorum. Başrolünde oynayan Charlize Theron herkes tarafından bekleniyordu. Theron bu sefer MI6 için çalışan bir suikastçı rolünde. Yani konu Hollywood’da sık sık karşılaştığımız casus, suikastçı vb. filmlerden sadece bir tanesi.

Aksiyon severlere istediğini vereceğini düşünüyorum.

    

İkinci olarak, beklenen bir diğer film ise Valerian adlı film. Yine bu filmde de herkes ünlü model Cara Delevinge’yi bekliyor; çünkü önceki filmlerde eleştiri yağmuruna tutulan modelin bu seferki performansının nasıl olacağı büyük bir merak konusu. Konusu gelecekte geçiyor. 28. Yüzyıl’da bir operasyon biriminde çalışan Valerian ve Laureline’ın maceralarına tanık oluyoruz. Bilim-kurgu ve aksiyon içerikli film Luc Besson imzalı.

    

      Çocuklara yönelik bir film arayanlar için ise Orman Çetesi adlı animasyon vizyonda.

Bu animasyonda, bir kaplan tarafından yetiştirildiği için kendini bir kaplan olarak gören ama aslında bir penguen olan Maurice’in nasıl bir Kung Fu ustası olduğunu izleyebilirsiniz. Filmdeki kötü karakterin bir koala olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim.

 

Son olarak tarihi ve siyaseti sevenlere göre bir film var: Churchill

Adından da anlaşılacağı üzere filmin başrolü Winston Churchill. Hikaye 1944’te geçiyor.  Nazi Almanyası’nı yok etmeye niyetli olan müttefiklerin karşısındaki tek engel Churchill’dir. 1915 yılında Gelibolu’da verdiği yanlış kararlar nedeniyle temkinli olmaya karar veren Churchill’in en büyük destekçisi eşi olur.

Bu haftalık vizyon favorileri bunlar. Eğer sinemaya gerek yok, evde film izlerim diyorsanız, bu aralar eski filmler revaçta. Marilyn Monroe’nun Bazıları Sıcak Sever filminden tutun da Jumanji’ye kadar bir sürü eski film oynuyor.  

Kumandanızın ucunda zaman geçirebileceğiniz güzel alternatifler var. Şu felaketlerle dolu geçen son dönemde biraz olsun kafa dağıtmaya çalışmak en güzeli.

Depremden dolayı bu aralar korku filmleri yerine komediyi tercih ediyorum. Umarım en kısa zamanda hepimiz rahat bir nefes alırız.

Herkese iyi seyirler.

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.