Aldatılan eşten korkunç intikam!

Boş bir arazide yakılarak öldürülmüş olarak bulunan 30 yaşındaki Yazgül’ün korkunç bir intikam cinayetine kurban gittiği anlaşıldı. Polis, katilleri cep sinyali sayesinde yakaladı.. Boş bir arazide yanmış bir ceset olduğunu gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu.. Olay yerine gelen polis, tamamen kömürleşerek tanınmayacak hale gelen kadın cesedini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı. Cesetten alınan dokular ile […]

Yayınlama: 19.10.2017
A+
A-

Boş bir arazide yakılarak öldürülmüş olarak bulunan 30 yaşındaki Yazgül’ün korkunç bir intikam cinayetine kurban gittiği anlaşıldı. Polis, katilleri cep sinyali sayesinde yakaladı..



Boş bir arazide yanmış bir ceset olduğunu gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu.. Olay yerine gelen polis, tamamen kömürleşerek tanınmayacak hale gelen kadın cesedini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.



Cesetten alınan dokular ile kayıp yakınlarından alınan örneklerin eşleştirilmesi sonucu ölen kadının 30 yaşındaki Yazgül olduğu anlaşıldı. Yazgül’ün kendisi adına kayıtlı bir telefon numarası kullanmaması üzerine en son kimle ya da kimlerle konuştuğu tespit edilemedi.



Polis, cesedin bulunduğu bölgedeki baz istasyonlarından olay yerinde yapılan telefon görüşmelerinin dökümünü aldı. Alınan dökümlerde aynı numaranın cesedin bulunduğu yerden birkaç kez arama yaptığı tespit edildi. Polis, o numaranın Onur isimli bir sabıkalıya ait olduğunu tespit etti.



MOBESE taramalarında da Onur’un olayın meydana geldiği gün beyaz bir araçla yanında başka bir kadın olduğu halde seyahat ettiği saptandı.



Polis, görüntülerdeki kadının Onur’un evli kuzeni 34 yaşındaki Aysun olduğunu saptadı. Bunun üzerine sorguya alınan Aysun, Yazgül’ü eşiyle ilişkisi olduğu için kendisinin öldürdüğünü Onur’un da cesedi taşımasına ve yakmasına yardım ettiğini itiraf etti.



”Koynumda yılan beslemişim”



Genç kadın işlediği vahşi cinayeti şöyle anlattı :



”Yazgül ile eskiden aynı işyerinde çalışmıştık. Ancak daha sonra çocuklarım olunca ben işi bırakmıştım. Yine de onunla görüşmeye devam ediyorduk. Yazgül arada sırada gelip bizim evde kalıyordu.



Ancak bir süre sonra onunla kocam Cezmi arasında aşırı bir samimiyet olduğunu hissettim. Bir gece erken uyumuş rolü yaparak yatak odasına çekildim. Daha sonra sessizce kalkıp salona girdiğimde onu kocamla öpüşürken gördüm. Beni fark etmemişlerdi, bir şey yapmadan yatak odasına geri döndüm.



Evime aldığım yılan kadın beni sokmuştu. Onu cezalandırmaya karar verdim. Kocamın iş seyahatine çıktığı bir gece önce çocukları anneme gönderdim. Sonra önce kadınlara ve paraya karşı zaafı olan kuzenim Onur’u eve çağırdım.. O’na kendisine bir kadın ayarladığımı söyleyip diğer odada gizlenmesini söyledim.



Daha sonra Yazgül’ü eve çağırıp kocamla arasında neler olduğunu sordum. Önce inkar etmeye kalktı, öpüştüklerini gördüğümü söyleyince “Benim bir suçum yok, kocan üzerime çok geliyordu, sadece bir kez ilişkiye girdik” dedi.



Bunun üzerine yan odadan Onur’u çağırdım ve “Bu kadını becer” dedim. Yazgül kaçmaya çalışınca ikimiz birden kollarından yakalayıp yatağa bağladık. Onur, ona tecavüz ederken ben de cep telefonuyla ikisini çektim.



Ancak içimdeki öfke azalmamıştı, şarj aletini alıp boynuna doladım ve sıkarak onu öldürdüm. Onur bana çok kızmıştı. Ben de “Artık sen de bu suça dahil oldun, şimdi cesedini birlikte yok edeceğiz” dedim.



Cesedi battaniyeye sarıp boş araziye götürdük ve arabadan benzin çekip yaktık. Pişman değilim, o kadın kocamı ayartmıştı.”



”Aysun istediği için tecavüz ettim”



Polis, aynı gün içinde Onur’u da yakalayarak sorguya aldı. Onur, sorgusunda kuzenini suçlayarak şöyle ifade verdi :



”Olay gecesi kuzenim Aysun arayarak benimle önemli bir şey konuşacağını belirterek evine çağırdı. Daha sonra “Şimdi buraya bir kadın gelecek, o sürtük kocamla yattı. Senden onunla ilişkiye girmeni istiyorum. Siz sevişirken ben de gizli çekim yapacağım, sonra da o görüntüleri internete koyacağım” dedi.



Bir süre sonra kapı çaldı. Aysun beni diğer odaya gönderip kadını salona aldı. Bir süre sonra tartışmaya başladılar. Bunun üzerine salona girip müdahale etmek istedim. Aysun kadının kollarından tutup “Yatağa götürüp bağlayalım bunu” dedi.



İkimiz birlikte kadını yatağa bağladık. Kadın “Beni öldürmeyin ne isterseniz yaparım” dedi. Ben onunla ilişkiye girerken Aysun da cep telefonuyla sevişmemizi kayıt etti. Daha sonra beni duş almaya gönderdi, banyodan çıktığımda Aysun kadını boğarak öldürmüştü.”



Cesette bana ait izler bulunacağını bildiğim için onu yakmamız gerektiğini söyledim. Cesedi battaniyeye sarıp arabaya taşıdık sonra da araziye götürüp yaktık.



O kadını öldürmek gibi bir düşüncem yoktu, meğer Aysun her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlamış. Bana tecavüz ettirerek suçlu durumuna düşürdü. Mecburen cesedi yok etmesine de yardım ettim. Beni oyuna getirdi, çok pişmanım.”



Sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan iki zanlı, canavarca hisle adam öldürmek ve cinsel istismarda bulunmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.