Yaşlı sapığa korkunç infaz!

Bir emlak ofisinde sekreter olarak çalışan Nesrin, işyerini açtığında 63 yaşındaki patronu İbrahim’in vahşice öldürülmüş cesediyle karşılaşarak polisi aradı. Olay yerine gelen polis, yaşlı adamı, cinsel organının kesildiği ve telle boğularak öldürülmüş olarak buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin titiz çalışmasının ardından yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken, sekreter Nesrin’in ifadesine başvuruldu. […]

Yayınlama: 26.02.2018
A+
A-

Bir emlak ofisinde sekreter olarak çalışan Nesrin, işyerini açtığında 63 yaşındaki patronu İbrahim’in vahşice öldürülmüş cesediyle karşılaşarak polisi aradı.



Olay yerine gelen polis, yaşlı adamı, cinsel organının kesildiği ve telle boğularak öldürülmüş olarak buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin titiz çalışmasının ardından yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken, sekreter Nesrin’in ifadesine başvuruldu.



Nesrin, İbrahim’in eşinin olmadığını çocuklarının da başka şehirlerde yaşadığını belirtti. Genç kadın sorgusunda şunları anlattı :



“Düşmanı olduğunu sanmıyorum, ama birkaç gün önce benden önceki çalışanı Gül ofise geldi. Bir süre odada tartıştıktan sonra İbrahim Bey, kolundan tuttuğu Gül’ü zorla dışarı çıkardı.



Gül, kapının arkasından küfür ederek “Bana yaptıklarının bedelini ödeyeceksin, bunun hesabını sana soracağım” diye bağırdı.. İbrahim Bey’e ne demek istediğini sorunca “Benden hak etmediği parayı istedi vermedim, o yüzden çıldırdı galiba” dedi. Bütün bildiklerim bu kadar.”



Genç kadının bu ifadesinin ardından harekete geçen polis, asıl adı Güldane olan eski sekreteri gözaltına aldı. Güldane, gözyaşları içinde cinayeti ağabeyi Hasan’ın işlediğini itiraf etti.



Güldane’nin verdiği ifadenin ardından balıkçı barınağında gizlenen Hasan yakalanarak sorguya alındı. Cinayeti itiraf eden Hasan, İbrahim’i yaşlı adamı kız kardeşine tecavüz ettiği için öldürdüğünü söyledi.

KARDEŞİME ŞANTAJ YAPIYORDU



Hasan, tüm soğukkanlılığı ile cinayet anını şöyle itiraf etti :



”O yaşlı sapık, kardeşime tecavüz edip üzerine bir de kameraya almış. Şantaj yaparak tecavüzlerini sürdürmüş. Kardeşim bunu ablama anlatmış o da bana söyledi. Gidip kendisinden o görüntüleri almak istedim. Ofisinde bana hakaret edip kardeşimin gönüllü olarak kendisiyle yattığını, bunun karşılığında da para verdiğini söyledi.



O an kan beynime sıçradı ve başına vurdum. Yere düşünce de boğazını telle sıkıp öldürdüm, sonra da başka sapıklara ibret olması için cinsel organını kesip çöpe attım. Pişman değilim, o alçak benim kardeşimin hayatını mahvetmişti.”



Ağabeyinin ardından sorguya alınan 18 yaşındaki Güldane ise şöyle ifade verdi :



”Bir yakınımız vasıtasıyla onun yanında işe başladım. Bir süre sonra bana sarılıp öpmeye çalışıyordu. Önceleri bunu babacan bir tavır olarak gördüğüm için sarılmalarına ses çıkarmıyordum. Ancak daha sonra göğüslerime dokunuyor, kalçalarımı sıkıyordu. Böyle şeyler yapmamasını isteyince “Çok güzel bir kızsın, biraz büyük olsan seni kendime karı diye alırdım” diyordu.

MAKET BIÇAĞIYLA KORKUTARAK TECAVÜZ ETTİ



Bir gün yine ofiste baş başa kalmıştık, beni odasına çağırıp kapıyı üzerimize kilitledi. Ardından beni masaya yatırarak pantolonumu çıkarmaya çalıştı. Direnmeye çalıştım ama bu sırada maket bıçağını boğazıma dayayarak öldürmekle tehdit etti. Kendisine, torunu yaşında olduğumu söyleyerek beni bırakmasını istedim. Pantolonumu dizlerime kadar sıyırdı, sonra beni masaya bastırarak zorla ters ilişkiye girdi.



İşini bitirdikten sonra “Bunları kimseye anlatmaman için gizli kameraya aldım. Birine anlatırsan seni rezil ederim” dedi.



Daha sonra yine görüntülerle tehdit ederek birkaç kez daha ters ilişkiye girdi. Çok fazla dayanamayarak olanları ablama anlattım ve işten çıktım. Ablamın bunu ağabeyime de anlattığını bilmiyordum.”

BENİ DE TACİZ ETTİ



Bu ifadelerin ardından bir kez daha ifadesine başvurulan Nesrin, yaşlı adamın kendisine de uygunsuz tekliflerde bulunduğunu ve elle sarkıntılık ettiğini, ancak kendisinin İbrahim’e taviz vermediğini söyledi..



Toplanan delillerin ardından mahkemeye sevk edilen Hasan, planlayarak adam öldürmek suçundan tutuklanırken, cinayeti azmettirmekle suçlanan Güldane ve diğer ablası ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.