Cinayetin altından yasak aşk çıktı!

Bir firmada satış danışmanı olarak çalışan Resul, evine giderken bir otomobilden açılan ateş sonucu başından vurularak yaşamını yitirdi. Cinayetin altından yasak aşk çıktı! Bir firmada satış danışmanı olarak çalışan 38 yaşındaki Resul, evinin sokağında silahlı saldırıya uğradı. Sokaktan geçen gri renkli bir otomobilden açılan ateş sonucu başından vurulan Resul, sağlık ekipleri gelene kadar yaşamını yitirdi. […]

Yayınlama: 27.07.2019
A+
A-

Bir firmada satış danışmanı olarak çalışan Resul, evine giderken bir otomobilden açılan ateş sonucu başından vurularak yaşamını yitirdi. Cinayetin altından yasak aşk çıktı!

Bir firmada satış danışmanı olarak çalışan 38 yaşındaki Resul, evinin sokağında silahlı saldırıya uğradı. Sokaktan geçen gri renkli bir otomobilden açılan ateş sonucu başından vurulan Resul, sağlık ekipleri gelene kadar yaşamını yitirdi.

Polis, olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlatırken, görgü tanıklarının ifadesine başvuruldu.

Olayı oturduğu evin balkonundan gören yaşlı bir kadın “Adam her gün aynı saatte buradan geçerdi. Efendi bir adama benziyordu. Yine onun sokağa girdiği sırada aşağı taraftan bir otomobil yavaşça ilerlemeye başladı. Araç adamın yanında durdu, ben adres soracağını düşünürken iki el silah sesi duydum, sonra da yaya olan adam yere yığıldı. Gözlerim iyi seçmediği için plakasını seçemedim” dedi.

Yaşlı kadının verdiği ifadenin ardından sokaktaki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, aracın plakasının koli bantıyla gizlendiğini saptadı. Kamera kayıtlarında aracın içi görünmezken, polis kendisini katile götürecek bir delile ulaşmıştı. Aracın ön camında bir sitenin amblemi bulunuyordu.

Amblemden siteyi tespit eden polis, aracın eski sahibine ulaştı. Otomobilin eski sahibi, aracını bir galeriye sattığını söyledi. Bunun üzerine satışın yapıldığı galeriye giden polis, cinayette kullanılan aracı İhsan isimli birinin satın aldığını saptadı. Trafik şubeden aracı satın alan İhsan’ın adresini tespit eden polis, cinayet şüphelisini başka bir arkadaşının evinde yakaladı.

Cinayeti logo çözdü!

Poliste suçunu inkar etmeyen İhsan, Resul’u bir süre ayrı yaşadığı eşi Nilgün’le ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf etti.

Asayiş Şubesi’nde sorguya alınan İhsan şöyle ifade verdi :

”Eşim Nilgün’le görücü usulüyle evlenmiştik. Zamanla ekonomik sıkıntılar çekmeye başlayınca eşim çalışmak istedi. Ancak kıskanç bir kişiliğe sahip olduğumdan eşimin çalışmasına karşı çıktım.

Aramızda sürekli tartışma çıktığı için eşim beni polise şikayet etti. Mahkeme kararıyla evden 6 aylığına uzaklaştırıldım. Bu sırada eşim, bir işe girip çalışmaya başladı ve bana boşanma davası açtı.

Fakat birkaç ay önce ailelerimiz araya girerek bizi yeniden barıştırdı. Barıştıktan sonra eşimle aramızda cinsellik nedeniyle tartışmalar çıktı. Çünkü eşim sudan sebepler uydurarak benimle yatağa girmek istemiyor, ancak çok zorlarsam yatağına alıyordu.

Bunun nedenini kısa sürede çözdüm, eşim yokluğumda aynı işyerinde çalıştığı o adamla yakınlaşıp beraber olmuştu. Barıştığımız halde adamın mesajlarını cep telefonunda saklamıştı. Bir iki kez eşimi iş çıkışında takip ettim ve o adamla görüşmeye devam ettiğini öğrendim. Bir silah edinip eşimi ve o adamı öldürmeye karar verdim. Gece çocuğumuz uyuduktan sonra eşimin yattığı odaya girip onu kaldırdım. Eşim elimde silahı görünce ağlayıp yalvarmaya başladı ve “Tamam bir hata yaptım, ama çocuğumun başı üzerine yemin ediyorum, bir daha onunla görüşmeyeceğim” dedi.

Çocuğumun hatırına onu affettim. Eşimden o adamın ev adresini öğrendim. Olay akşamı onu otobüsten indikten sonra takip ettim ve evine yaklaştığı sırada yanında durup camdan kendisine ateş ettim. Pişman değilim, çünkü namusumu temizledim.”

Kocamı değil onu seviyordum!

İhsan’ın bu ifadesinin ardından Nilgün de sorguya alındı. Genç kadın, Resul’e aşık olduğunu belirterek şöyle ifade verdi :

”Kocamla ailemin baskısıyla evlenmiştim. Ancak ona karşı içimde bir sevgi olmadı, çünkü aramızda yaş farkı vardı ve evlendiğimiz günden itibaren ondan şiddet görmeye başladım. Yıllarca çocuğum için ona katlandım. Ardından boşanmaya karar verdim ve onu şikayet ettim. Mahkeme kocama uzaklaştırma cezası verdi.

Bu sırada iş bulup çalışmaya başladım. İş yerimde Resul ile aramızda bir yakınlaşma oldu. Hayatımda ilk kez bir insandan sevgi gördüğümü hissettim. Bir gün işyerinde yalnız kaldığımız sırada aramızda bir elektriklenme oldu ve cinsel ilişkiye girdik. Kocamdan alamadığım hazzı, onun kollarında hissetmiştim. O günden sonra birkaç kez daha birlikte olduk.

Fakat bu sırada ailem araya girip eski eşimle bizi yeniden barıştırdı. Eşim telefonumda Resul’un mesajlarını yakalayınca beni öldürmeye kalktı. Fakat çocuğumuz ağlayarak uyanınca beni öldürmekten vazgeçti. Ertesi gün eve geldiğinde çok telaşlıydı, ertesi gün gazetelerden Resul’un öldürüldüğünü öğrendim. Kocamın beni de öldürmesinden korktuğum için polise gidemedim. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı.”

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen İhsan, planlayarak adam öldürmek suçundan tutuklanırken, cinayeti gizleyen Nilgün ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.