Ünlü spikere seks şantajı bıçağı

Yerel bir kanalda haber spikerliği yapan 31 yaşındaki Koray, oturduğu sitenin otoparkında bıçaklı bir saldırıya uğradığını belirterek 112 Hızır Acil’i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sırtı, kalçası ve bacağından bıçakla ağır yaralanan Koray’ı özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından polislere ifade veren Koray, “Aracımdan inmiş, bagajdan çantayı alıyordum ki yüzü kar […]

Yayınlama: 11.02.2018
A+
A-

Yerel bir kanalda haber spikerliği yapan 31 yaşındaki Koray, oturduğu sitenin otoparkında bıçaklı bir saldırıya uğradığını belirterek 112 Hızır Acil’i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sırtı, kalçası ve bacağından bıçakla ağır yaralanan Koray’ı özel bir hastaneye kaldırdı.



Burada yapılan ilk tedavisinin ardından polislere ifade veren Koray, “Aracımdan inmiş, bagajdan çantayı alıyordum ki yüzü kar maskeli bir şahıs, önce bacağıma, sonra kalçama en nihayetinde de sırtıma bıçakla vurduktan sonra içinde dizüstü bilgisayar çantamı elimden kapıp kaçtı. Sanıyorum yaptığım bir haberle ilgili uyarmak için bu saldırıyı düzenlediler” dedi.

ZANLIYI KAMERA KAYITLARI YAKALATTI



Polis zanlıyı bulmak için, Koray’ın çalıştığı kanaldan oturduğu siteye kadar olan güzergahta bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Koray’ın çalıştığı yerel televizyondan çıktıktan sonra gri renkli hafif ticari araçla takip edildiğini belirleyen polis, aracın plakasından sahibini tespit etti.



Aracın bir otoparka bırakıldığının anlaşılması üzerine orada çalışanların ifadesine başvuruldu. Otopark çalışanlarından birisi aracı kısa bir süreliğine arkadaşı Cenk’e verdiğini itiraf etti. Polis, Cenk’i kısa sürede yakalayıp sorguya aldı.



Ancak Cenk’in verdiği ifade saldırının boyutunu tamamen değiştirmeye yetti. Cenk, Koray’ı bir süre aynı kanalda çalışan kız kardeşine tecavüz ettiği ve şantaj yaptığı için bıçakladığını iddia etti. Bu ifadenin ardından Cenk’in kardeşi Melis de sorguya alındı.

“BENİ KULLANIP ATMAYA KALKTI”



Melis, sorgusunda spiker Koray’ın kendisine defalarca tecavüz ettiğini ileri sürerek şöyle ifade verdi :



”Koray’la aynı kanalda çalışıyorduk, o zamanlar o da henüz spiker olmamıştı. Bir gün haber müdürümüz ikimizi uzak bir bölgedeki seminere gönderdi. İki gün sürecek seminerde Koray’la odalarımız ayrıydı.



Seminerin ilk günü bittikten sonra Koray’la otelin restoranına indik. Bana ısrar ederek 3-4 kadeh şarap içirdi. Alkole fazla dayanıklı olmadığım için sarhoş olmuştum. Kontrolümü kaybettiğimi hatırlıyorum. Koray “Bu halde seni odana tek gönderemem” diyerek beni asansöre bindirdi ve kendi odasına götürdü. Daha sonra kendimde olmadığımı belirterek beni odasındaki banyoya soktu. Duş aldırma bahanesiyle üstümü başımı tamamen çıkardı ve küvetin içinde bana tecavüz etti. Kendimde olmadığım için ona direnemiyor fakat bütün olanı biteni hatırlıyordum.



Sabaha karşı onunla aynı yatakta uyanınca gece olanları iyice hatırlamaya başladım. Kendisine beni oyuna getirdiğini ve bekaretimi bozduğunu söyledim. “Sorun değil, evleniriz” dedi. Kendisiyle asla evlenmeyeceğimi söyleyince birden hiddetlenerek “Benden o kadar kolay kurtulamazsın güzelim, bu gece bu odada tüm yaşananları kaydettim, ailene göndermemi istemiyorsan istediklerimi yapacaksın” dedi.



O geceden sonra o görüntülerle bana şantaj yaparak 5-6 kez daha tecavüz etti. Artık onunla evlenmekten başka çarem yoktu. Ailem de dalgınlığımdan ve sürekli ağlamamdan şüphelenmeye başlamıştı.



Kendisine “Artık evlenelim, yoksa ailem durumu çakacak” deyince “Hadi kızım, her yatağa attığımla evlensem, şimdiye boyum kadar çocuklarım olurdu” dedi.



Beni oyuna getirdiğini anlayınca kanaldan istifa ettim ve durumu aileme açtım. Ağabeyim başıma gelenleri öğrenince “Ben o alçağa haddini bildiririm” dedi. Daha sonra onun yaralandığını öğrenince bunu ağabeyimin yaptığını tahmin ettim. Ona üzülmedim çünkü bunu fazlasıyla hak etmişti.”

İFADE DEĞİŞTİRDİ



Bu ifadelerin ardından yeniden ifadesine başvurulan Koray, Melis’e tecavüz etmediğini kendi rızasıyla birlikte olduğunu belirterek şöyle konuştu :



”O gün beni bıçaklayanının onun ağabeyi olduğunu biliyordum ama söyleyemezdim. Bilgisayarımı da görüntüleri silmek için aldı. Melis’le aynı otelde kalıyorduk, gece kendi odasında yalnız yatmaktan korktuğunu söyleyerek benim odama geldi ve tamamen kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdik. Sevişme görüntülerimizi de onun izniyle çektim. Maksadım fantezi yapmaktı. Bakire olup olmadığının farkında değildim. Daha sonra bana evlenmek için baskı yapmaya başlayınca ayrıldık. Ona şantaj yapmadım.”



Adliyeye sevk edilen Cenk, adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanırken, Koray hakkında da cinsel istismar ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından soruşturma açılmasına karar verildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.