Çapkın komşuya pompalı infaz!

Bir şirkette çalışan Ünal’dan iki gün boyunca haber alamayan arkadaşları polise haber verdi. Ünal’ın oturduğu apartmana giden polis, çilingir marifetiyle girdiği evde talihsiz adamı pompalı tüfekle öldürülmüş olarak buldu. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Ünal’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Polis, apartmanda oturan tüm komşuların ifadesine başvurdu. Olay gününden beri Nejdet isimli eski […]

Yayınlama: 26.08.2018
A+
A-

Bir şirkette çalışan Ünal’dan iki gün boyunca haber alamayan arkadaşları polise haber verdi. Ünal’ın oturduğu apartmana giden polis, çilingir marifetiyle girdiği evde talihsiz adamı pompalı tüfekle öldürülmüş olarak buldu.



Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Ünal’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.



Polis, apartmanda oturan tüm komşuların ifadesine başvurdu. Olay gününden beri Nejdet isimli eski gece bekçisinin ortada olmadığı ve pompalı tüfek taşıdığı tespit edildi. Olay gecesi memleketine kaçtığı anlaşılan Nejdet, bir operasyonla yakalanarak İstanbul’a getirildi.



Polis merkezinde sorgulanan Nejdet, komşusu Ünal’ı kızı Nisa’ya tecavüz ettiği için öldürdüğünü söyledi.



Cinayet masası dedektifleri bu ifadenin ardından Nisa’nın ifadesine başvurdu. Babasının tecavüz iddiasını doğrulayan 20 yaşındaki Nisa şöyle ifade verdi :



”Yıllardır onunla aynı apartmanda oturuyorduk. Kendisini ağabey gibi biliyordum. Liseyi bitirdikten sonra iş aramaya başladım. Bana yardımcı olacağını belirterek bir gün evine çağırdı. Evde otururken bana zorla içki içirdi, alkole alışık olmadığım için sarhoş oldum. Sarhoşluğumdan faydalanarak beni yatağa götürüp zorla cinsel ilişkiye girdi ve bekaretimi bozdu.



”Kimseye bir şey söyleme, maddi durumumu düzeltince gelip seni babandan isteyeceğim” dedi. O günden sonra beni zorladığı için birkaç kez daha evine giderek birlikte olduk.



Ancak bir akşam onun evine gittiğimde kapıyı açmadı. O sırada içeriden tanıdık bir kadın sesi geldi. Merdiven boşluğuna gizlenip kadının çıkmasını bekledim. Kapı açılınca şoka uğradım çünkü evden çıkan kadın, ölen ağabeyimin eşi Huriye’den başkası değildi. Meğer alçak herif ikimizi birden idare ediyormuş.



Yengemin karşısına çıkıp ona neden o adamla birlikte olduğunu sordum. “Bana artık karışamazsınız özgür bir kadınım, istediğimle birlikte olurum” dedi.



Bunun üzerine babama Ünal’ın bana tecavüz ettiğini söyledim. O da konuşmak için Ünal’ın evine gitti. Aralarında tartışma çıkınca onu öldürmüş. O adam hem eski yengemi hem beni idare ettiği için ölümü fazlasıyla hak etmişti.”



Polisleri bile hayrete düşüren bu ifadeden sonra bu kez Huriye’nin ifadesi alındı. Genç kadın da Ünal’ın önce kendisine tecavüz ettiğini ardından ona aşık olduğunu belirterek şu şekilde ifade verdi :



”Ünal ile ölen kocam aynı apartmanda büyümüş çocukluk arkadaşıydılar. Eşimin rahatsızlığı sırasında Ünal’dan çok yardım gördük. Birlikte eşimi defalarca hastaneye götürdük geldik. Eşim öldükten sonra da Ünal bizden ilgisini eksik etmedi.



Bekar bir erkekti, bize yaptığı onca yardımdan dolayı teşekkür mahiyetinde bir gün onu yemeğe çağırdım.



Ancak annem de bizde olduğu için çekindiğini belirterek gelmek istemedi. Ben de bunun üzerine bir tepsi börek yaparak onun evine götürdüm. Beni içeri aldıktan sonra aniden sarılıp öpmeye çalıştı. “Sana uzun zamandır aşığım, eşin öldüğüne göre artık aramızda engel de kalmadı” dedi.



Acımın henüz taze olduğunu, bir başkasıyla ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Ancak beni dinlemedi ve zorla yatak odasına sürükledi. Komşulara ve aynı apartmanda oturduğumuz kayınpederime rezil olmamak için bağıramadım. Üstümü başımı zorla çıkararak başta göğüslerim olmak üzere her yerimi öpüp okşamaya başladı. Kocamla hastalığı sırasında da birlikte olmadığımdan uzun süredir erkeksizdim, o nedenle daha ilişkiye girmeden istem dışı orgazma ulaştım. Sonra da ondan hoşlandığım için ilişkiye girdim.



Aramızdaki ilişki devam ederken meğer onun gözü aynı zamanda görümcemdeymiş. Onunla birlikte olduğunu ise sonradan öğrendim. Ben utandığım için bunu kimseye anlatamadım ama Nisa babasına söylemiş. Benim bu olaydaki tek kusurum, eşimden sonra ona aşık olmaktı. Onun bu derece aşağılık bir adam olduğunu bilmiyordum.”



Mahkemeye sevk edilen Nejdet adam öldürmek suçundan tutuklanırken azmettirmekle suçlanan Nisa’nın ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.