“Bebek benden mi?” dedi, bıçağı yedi!

Sigorta acenteliği yapan 37 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Göksel, bir otel odasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Polis, Göksel’in otele genç bir kadınla geldiğini tespit etti. Kamera görüntüleri alınarak kimliği tespit edilmeye çalışılan genç kadının, Göksel’le aşk yaşayan 23 yaşındaki Öznur olduğu ortaya çıktı. Polis, bir akrabasının evinde gizlenen genç kadını kısa sürede yakalayarak […]

Yayınlama: 30.11.2017
A+
A-

Sigorta acenteliği yapan 37 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Göksel, bir otel odasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Polis, Göksel’in otele genç bir kadınla geldiğini tespit etti.



Kamera görüntüleri alınarak kimliği tespit edilmeye çalışılan genç kadının, Göksel’le aşk yaşayan 23 yaşındaki Öznur olduğu ortaya çıktı.



Polis, bir akrabasının evinde gizlenen genç kadını kısa sürede yakalayarak sorguya aldı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Öznur, cinayeti neden işlediğini şöyle anlattı :



”Bir yıl kadar önce onun ofisinin de olduğu iş hanında çalışmaya başlamıştım. Göksel’le sabah akşam karşılaşıp selamlaşıyorduk. Daha sonra sık sık benim çalıştığım ofise gidip gelmeye başladı. Bana ilgi gösteriyor, arkadaşlık yapmak istiyordu.



Ben de onun ilgisinden hoşlanmaya başlamıştım. Aramızdaki yaş farkına rağmen iyi anlaşıyorduk. Arada sırada akşamları buluşuyor, biraz vakit geçirdikten sonra ayrılıyorduk.

Bir gün işten çıktıktan sonra onun ofisine gittim. Herkes gittikten sonra baş başa kaldık. Sohbetimiz koyulaşmaya başlamıştı. Daha sonra dolabından içki ve çerez çıkardı. Alkol aldıktan sonra iyice yakınlaşmaya başladık.



Bana sokuldu, saçlarımı ve sırtımı okşamaya sonra da boynumu ensemi öpmeye başladı. Kendisine bir türlü engel olamıyordum, sonra gömleğimi ve sutyenimi çıkardı. Artık geri dönülmez bir yola girmiştik, masasının üzerinde sevişmeye başladık. Ondan önce de bazı cinsel deneyimlerim olmuştu ama hiç o anlardaki kadar mutlu olamamıştım. Göksel bir kadına nasıl davranılması gerektiğini iyi biliyor, beni mutlu etmeye çalışıyordu.



EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE AYRILMAK İSTEDİM



Onunla yaşadığım o mutlu anları hiç unutamadım. Artık tam anlamıyla sevgili olmuştuk. Bir gün onunla ilişkimi iş arkadaşıma anlattığımda acı gerçekle yüzleştim. Meğer sevdiğim adam evliymiş.



Evli olduğunu öğrenince ondan uzaklaşmaya karar verdim, işten de ayrıldım. Fakat peşimi bırakmadı, yeni çalıştığım yere kadar gelerek ilişkimizi sürdürmek istediğini, yakında eşinden boşanacağını söyledi.



Ona sırılsıklam aşıktım, uzak durmaya çalışsam da bunu beceremedim ve tekrar birlikte olmaya başladık. Bazen bir otel odasında, bazen onun ofisinde ya da otomobilinin içinde birlikte oluyorduk. Cinsel birlikteliğimiz sırasında korunan oydu. Genellikle prezervatifle ilişkiye giriyorduk, bazen de kullanmak istemiyor dışarı çekilme yöntemini uyguluyordu..



Ama o kadar korunmamıza rağmen yine de hamile kalmışım. İki aylık hamile olduğumu öğrenince bunu kendisine söyledim. Bana inanmayarak “Bu imkansız, ben her türlü yöntemi uyguladım” dedi. Aramızda büyük bir tartışma çıktı ve bana telefonda küfürler etmeye başladı.



Olay günü konuşmak için iş yerine gittim. Beni otomobiline bindirip her zaman gittiğimiz otele götürdü. “Tamam üzerime düşen neyse yapacağım, kürtaj paranı vereceğim” dedi.. Bebeğime kıymak istemediğimi söyledim. Yine tartışmaya başladık ve birbirimize şiddet uyguladık, ancak bu sırada aramızda yeniden elektriklenme oluştu, bir çırpıda soyunup yatağa girdik. İlişkimiz bittikten sonra üzerini giyinmeye başladı ve “Ben yarın bir klinik ayarlayacağım, oraya gidip bu sorunu çözeceksin” dedi.



BAŞKASIYLA YATMADIĞINI NE BİLEYİM



”Hayır aldırmayacağım, ama artık seninle de görüşmeyeceğim” dedim. Sinirlenerek “Yarın bir gün o piçi kapıma getirip bırakmayacağını nereden bileceğim, hem ne malum benden olduğu? Senin başkasıyla yatmadığına dair garantin mi var?” diyerek bana küfretti..



Son söyledikleri kanıma dokunmuştu, o sırada gözüme masadaki bıçak takıldı. Bıçağı kaptığım gibi sırtına sapladım, dönerek bana küfür etmeye başladı. Yardım istemek için telefonunu almaya çalışırken aniden yere düştü. Üzerine oturup bıçağı çıkardım ve sonra birkaç kez daha sapladım. Sonra hızla üzerimi giyip otelden ayrıldım.



Ben onu çok sevmiştim, evli olması bile umurumda değildi, ama o bana bir o..pu muamelesi yaptı. Pişmanım ama olan oldu. Cezaevinde de olsa bu çocuğu doğuracağım.”



Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Öznur, tasarlayarak adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.