Böyle intikam görülmedi!

Bir alışveriş merkezinde gümüşçülük yapan Halit, yalnız yaşadığı evde penisi kesildikten sonra bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Vahşetin altından bir intikam öyküsü çıktı! Bir alışveriş merkezinde gümüş satan 36 yaşındaki Halit’in işyerini açmaması üzerine şüphelenen komşuları polise haber verdi. Eşinden birkaç yıl önce boşandığı öğrenilen Halit’in evine giden polis korkunç gerçekle karşılaştı. Halit, yatağında çırılçıplak bıçaklanmış […]

Yayınlama: 11.11.2017
A+
A-

Bir alışveriş merkezinde gümüşçülük yapan Halit, yalnız yaşadığı evde penisi kesildikten sonra bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Vahşetin altından bir intikam öyküsü çıktı!



Bir alışveriş merkezinde gümüş satan 36 yaşındaki Halit’in işyerini açmaması üzerine şüphelenen komşuları polise haber verdi. Eşinden birkaç yıl önce boşandığı öğrenilen Halit’in evine giden polis korkunç gerçekle karşılaştı. Halit, yatağında çırılçıplak bıçaklanmış ve penisi kesilmişti.



Polis, olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Halit’in cesedini otopsi için morga kaldırırken, ölen gencin kesik penisi bulunamadı..



Polis, olayın şeklinden bunun bir intikam cinayeti olduğunu göz önüne alarak, Halit’in ilişkilerini araştırmaya başladı. Ölen gümüşçünün aynı alışveriş merkezindeki bir kadınla birlikte olduğu tespit edildi.



Gözaltına alınan sevgili “En son dün iş çıkışı birlikte yemek yedik, daha sonra evlerimize gittik. Gece mesaj attım ama bana yanıt vermedi” dedi. Olay anında ailesiyle olduğunu ispat eden genç kadın, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Çevresinde çapkın bir kişilik olarak tanınan Halit’in telefon kayıtlarını inceleyen polis, gümüşçünün ölmeden önce son konuştuğu numarayı tespit etti. Ancak telefon kapalıydı. GSM şirketinden numaranın sahibi bulundu. Hattın sahibi bir taksiciydi ve numarayı bir süre birlikte olduğu çocuk bakıcısı Tamira’nın kullandığını söyledi.



Telefon hattından katile ulaşıldı!



Polis bunun üzerine Tamira’nın peşine düştü. Son çalıştığı işyerinden bir hafta önce ayrıldığı öğrenilen Tamira’nın cinayetten 8 saat sonra uçakla Türkiye’den ayrıldığı saptandı.



Bunun üzerine yakalama kararı çıkarılarak Interpol’e bildirildi. Interpol, genç kadını ülkesinde bir ailesinin yanında yakalayarak Türk konsolosluğuna teslim etti.



Tamira’nın ülkesine giden özel ekip, konsolosluktan teslim aldığı Tamira’yı İstanbul’a getirerek Asayiş Şubesi’nde sorguya aldı.



Sorgusunda suçunu inkar etmeyen Tamira, Halit’i kendisini uyuşturucuya alıştırdığı, başka erkeklere pazarlamaya kalktığı ve aldattığı için öldürdüğünü söyledi.



Tercüman ve barodan tayin edilen bir avukat eşliğinde ifade veren genç kadın, korkunç cinayeti nasıl işlediğini tüm ayrıntılarıyla şöyle itiraf etti :



”Türkiye’de çalışmaya başladıktan sonra bir arkadaşımla Halit’in dükkanına alışverişe gittik. Benim Türkçem iyi olmadığı için arkadaşımla sohbet ederken kendisine benden hoşlandığını söylemiş. Daha sonra vitrinden bir bileklik alarak koluma taktı ve hediye olduğunu söyledi.



Ben de ondan hoşlanmıştım, nazik ve centilmen bir erkeğe benziyordu. Artık her haftalık iznimde onun yanına gidiyordum. Bir gün yine haftalık iznim sırasında beni evine götürdü. O gün ilk kez cinsel ilişkiye girdik. Yatakta o güne kadar benim birlikte olduğum tüm erkeklerden farklıydı, çok güçlü kuvvetli biriydi, sekse hiç doymuyordu.



Kendisine aşık olmuştum, artık haftalık izinlerimi sabırsızlıkla bekliyordum. Kendimi onun kollarında çok mutlu hissediyordum.



”Beni başka erkeklere pazarladı!”



Fakat zamanla eve başka kadınları da getirdiğini öğrendim. Çünkü yatakta ve banyoda farklı renk ve uzunluklarda kadın saçına rastlıyordum. Sonuçta bekar bir erkekti ve bizim aramızda resmi bir ilişki yoktu.



Olaydan 10 gün kadar önce işyerimden ayrılmıştım. Yeni bir iş bulana kadar onun evinde kalmaya karar verdim. Birlikte kalmaya başladıktan sonra onun esrar içtiğini öğrendim. Esrar içince yatakta başkalaşıyor, benden garip isteklerde bulunuyordu.



Bir gece arkadaşlarını eve davet etmişti. Hep birlikte esrar partisi düzenlediler ve bana da zorla içirdiler. Esrar içtikten sonra erkek arkadaşlarının yanında beni soyup ilişkiye girmek istedi. Aldığım uyuşturucunun etkisiyle ona karşı koyamadım, daha sonra arkadaşlarıyla da seks yapmaya zorladı. Kabul etmeyince benim kollarımı tutup, arkadaşlarının bana tek tek tecavüz etmesini sağladı..



Ertesi sabah kendime gelince evi terk ettim. Ancak onun bana yaptığını bir türlü kabullenemiyordum. Bir gün sonra kendisini arayıp evdeki eşyaları almaya geleceğimi söyledim. Akşam buluştuktan sonra birlikte eve gittik. O yine esrar sarıp içti ve beni ilişkiye zorladı.



Birlikte olduktan sonra esrarın da etkisiyle uykuya dalınca önce makasla penisini kestim. Bir anda ayağa fırlayıp bana saldırınca bıçağı alıp karnına sapladım. Kaç kez vurdum bilmiyorum, ölünce banyoya girdim, kestiğim penisi klozete atıp sifonu çektim, yıkandıktan sonra havaalanına gidip ülkeme döndüm. Pişman değilim o bunu hak etmişti.”



Sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Tamira, canavarca bir hisle adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.