Çarpık ilişki fantezisi faciayla bitti!

İstanbul’da bir aparmanın balkonuna çıkan kadının yardım çığlıkları üzerine olay yerine giden polis, arkadaşını öldüren, sevgilisini de ağır yaralayan Coşkun’u tabancasıyla birlikte ele geçirdi. Ölen Hanefi’nin cansız bedeni morga kaldırılırken, ağır yaralanan 31 yaşındaki Aysun ise hastaneye kaldırıldı. Balkona yarı çıplak çıkıp yardım isteyen 30 yaşındaki Hazal ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis […]

Yayınlama: 24.12.2017
A+
A-

İstanbul’da bir aparmanın balkonuna çıkan kadının yardım çığlıkları üzerine olay yerine giden polis, arkadaşını öldüren, sevgilisini de ağır yaralayan Coşkun’u tabancasıyla birlikte ele geçirdi.



Ölen Hanefi’nin cansız bedeni morga kaldırılırken, ağır yaralanan 31 yaşındaki Aysun ise hastaneye kaldırıldı. Balkona yarı çıplak çıkıp yardım isteyen 30 yaşındaki Hazal ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.



Polis merkezinde sorgulanan Coşkun, arkadaşı Hanefi’yi sevgilisiyle aynı yatakta görünce çılgına döndüğünü ikisini de o yüzden vurduğunu belirterek şöyle ifade verdi :



”Aysun ile birkaç ay önce kendime ait bilişim mağazasına müşteri olarak geldiğinde tanıştık ve aramızda duygusal bir ilişki başladı. Onu seviyor ve evlenmeyi düşünüyordum. Zamanla Aysun beni aynı sitede oturduğu arkadaşı Hazal ile tanıştırdı. Bazen ikisi bana gelir, birlikte alkol alırdık.



Hazal o dönem sevgilisinden yeni ayrılmış ve bunalımdaydı. Onu benimle aynı işi yapan arkadaşım Hanefi ile tanıştırdım, sonrasında dördümüz takılmaya başladık.



Dün gece yine bende toplanıp içki masası kurduk. Ancak kadınların hallerinde bir tuhaflık vardı. Yatmaya hazırlandığımız sırada Aysun, elinde iki küçük kadehle salona geldi ve “Bu gece size unutamayacağınız bir sürpriz yaşatacağız. Hiçbir şey sormadan bu kadehleri tek dikişte bitirin” diyerek birini bana diğerini arkadaşıma verdi. Onun getirdiği içkileri içtikten sonra odalarımıza geçtik.



O içkiden sonra sanki içimi ateş basmıştı, kendimi adeta bir boğa gibi güçlü hissetmeye başladım. Aralıksız olarak iki kez cinsel ilişkiye girdik. Yorgunluktan dizlerimin bağının çözülmesine rağmen canım hâlâ sevişmek istiyordu. Sonrasında uykuya dalmışım. Rüyamda da durmadan seks yapıyordum.



Sabah uyandığımda yanımda Aysun’un yerine Hazal vardı. Bir an ne olduğumu şaşırıp, Hazal’ı uyandırdım. Beni öperek “Sürprizimizi nasıl buldun?” dedi. O an Aysun’un nerede olduğunu tahmin edip yataktan fırladığım gibi diğer odaya girdim. Aysun ve Hanefi çırılçıplak sarılmış uyuyorlardı.



Onları o halde görünce beynimden vurulmuşa döndüm, tekrar yatak odasına dönüp tabancamı aldım ve Hanefi’yi kurşun yağmuruna tuttum. Aysun’u da bana ihanet ettiği için cinsel organından vurdum. Daha sonra kendimi de vuracaktım ama tüm mermileri harcamışım.”



Görgü tanığı olarak ifade veren Hazal, polisleri bile şoke edecek şu itiraflarda bulundu :



”Aysun ile çok eski arkadaşız, o hiç evlenmemişti ama benim başımdan kısa bir evlilik geçmişti. Coşkun ile çıkmaya başladıktan sonra beni de yeni sevgilisiyle tanıştırdı. Daha sonra Hanefi’yle tanıştık ve birlikte takılmaya başladık. Ne benim ne de Aysun’un onlarla ileriye yönelik düşüncelerimiz yoktu.



Birkaç gün önce benim evimde Aysun’la yabancı bir film izledik. Filmde bizim gibi iki genç kadın, sevgililerine uyku ilacı içirip yatırdıktan sonra partner değiştiriyorlardı. Sabah başkasıyla uyanan erkek de kısa süreli şok geçiriyor sonra da hep birlikte gülüp eğlenip, hayatlarına devam ediyorlardı.



Aysun bu fanteziyi bizimkilere de uygulamayı düşündüğünü söyledi. Eğleneceğimizi düşünüp kabul ettim. Aysun “Ama ben bizimkilere daha farklı bir karışım hazırlayacağım, kendileri uyusa bile başka yerleri uyumasın” dedi.



Dün akşam Coşkun’da toplandıktan sonra yedik içtik. Gecenin sonunda Aysun’la ikimiz mutfağa geçtik. Aysun uyku ilacı ile cinsel güç artırıcı iki ilacı toz haline getirip votkaya karıştırdı ve salona götürüp onlara içirdi.



Karışımı içirdikten sonra odalarımıza geçtik. Gerçekten Hanefi derin bir uykuya daldı. Fakat ben kendisini tahrik etmeyi başardım ve uykusunda onunla cinsel ilişkiye girdim. Kısa bir süre sonra Aysun mesaj atıp Coşkun’un da uyuduğunu söyledi.



O Hanefi’nin yatağına ben de Coşkun’un koynuna girdim. Coşkun, benim o güne kadar gördüğüm en güzel fiziğe sahip bir erkekti. Onu da tahrik etmeyi başardım, sabaha kadar iki üç kez birlikte olduk. Fakat Coşkun, bizim tahminimizden önce uyanıp beni yanında görünce yaptığımız oyunu anladı ve çılgına döndü. Yatağın altından tabancayı alınca ben kendimi balkona atıp yardım istedim. O sırada diğer odadan silah sesleri geldi. İkisini de öldürdüğünü düşündüm, sıranın bana gelmesinden korktum ama bana bir şey yapmadı.”



Mahkemeye sevk edilen Coşkun, bir kişiyi öldürmek diğerini de öldürmeye teşebbüs suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.