Çarpık ilişki isteği öldürdü!

Bir firmada satış temsilcisi olarak çalışan Refik, ağaçlık alanda başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Refik’in katil zanlısı olarak masöz sevgilisi yakalandı! İstanbul’da ormanlık alanda yürüyüşe çıkan bir çift, ağaçların arasında hareketsiz yatan bir erkek olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, başına sert bir cisimle vurularak öldürülen erkek cesediyle karşılaştı.. […]

Yayınlama: 05.10.2017
A+
A-

Bir firmada satış temsilcisi olarak çalışan Refik, ağaçlık alanda başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Refik’in katil zanlısı olarak masöz sevgilisi yakalandı!



İstanbul’da ormanlık alanda yürüyüşe çıkan bir çift, ağaçların arasında hareketsiz yatan bir erkek olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, başına sert bir cisimle vurularak öldürülen erkek cesediyle karşılaştı..



Olay yerinde yapılan ilk incelemede, talihsiz adamın başka bir yerde öldürüldüğü ve bulunduğu yere getirilip atıldığı tespit edildi.. Ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı..



Kayıp başvurularından ölen kişinin iki gündür işe gitmeyen 33 yaşındaki Refik olduğu anlaşıldı. Ailesi Refik’in başından kısa bir evlilik geçtiğini ve uzun zamandır yalnız yaşadığını belirtti..



Refik’in ilişkilerini araştıran polis, talihsiz gencin bir süredir “Beren” takma isimli bir masözle birlikte olduğunu tespit etti. Cinayet masası dedektifleri, bir arkadaşının evinde gizlenen Beren’i yakaladı. Gerçek adının Hacer olduğu anlaşılan 28 yaşındaki cinayet zanlısı derhal sorguya alındı.



”Çarpık ilişki istediği için öldürdüm”



Refik’i kendisini çarpık ilişkiye zorladığı için öldürdüğünü iddia eden Hacer, şu şekilde ifade verdi :



”Onunla bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık.. Birbirimizden hoşlanmıştık, arada sırada benim evime gelirdi, birlikte olurduk.



Yaptığım işi ve başkalarıyla da birlikte olduğumu biliyordu. Buna rağmen benden ayrılmayı hiç düşünmedi. Zamanla evime daha çok gelip gitmeye başladı.



Olay gecesi yine bana gelmişti. O gün benimle aynı işi yapan arkadaşım Yeliz de evdeydi. Üçümüz birlikte alkol aldıktan sonra odamıza çekilip sevişmeye başladık. Refik, ilişki sırasında Yeliz’den de hoşlandığını onu da aramıza çağırmamı istedi.



Hayat kadınlığı da yapsam benim de bir gururum var, onun bu isteğine karşı çıktım. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Bana şiddet uygulamaya kalktı. O sırada gözüme takım çantası takıldı, içinden aldığım tornavidayı ona saplamak istedim. Fakat benim kolumu büküp tornavidayı elimden aldı.



Bu sırada Yeliz de kavga seslerini duyarak odaya girdi. Refik ona da tekme attı. Arkası bana dönüktü, bu kez aynı çantadan çekici aldım ve tüm gücümle kafasına vurdum. Çekiç kafasına saplanmıştı, bir anda yere düşüp debelenmeye başladı, az sonra da hareketsiz kaldı. Önce hastaneye kaldırmak istedik. Ancak öldüğünü anlayınca yakalanma korkusundan bu fikirden vazgeçtik.



Ertesi gün bir erkek arkadaşımızı arayıp bize araç bulmasını söyledik. Cesedi onun getirdiği arabaya taşıdık, sonra da götürüp ormana attık.



Böyle olmasını istemezdim ama o bana başka bir şans bırakmadı. Ben onu öldürmesem belki de o bizi öldürecekti.”



Arkadaşını da taciz etmiş!



Genç kadının bu ifadesinin ardından sorguya alınan Yeliz ise şöyle ifade verdi :



”Beren ile aynı masaj salonunda çalışırken tanışmıştım. Olay günü beni evine davet etti. Benden az sonra Refik de eve geldi. Üçümüz alkol almaya başladık, Refik o sırada elle ve sözle bana cinsel tacizde bulunmaya başladı..



Beren, onun bana ilgisini fark edince Refik’i masadan kaldırıp yatak odasına götürdü. Bir süre tartıştılar, daha sonra içeriden Beren’in zevk çığlıkları gelmeye başladı. Her şeyin normale döndüğünü düşünüp odama çekilmiştim ki yeniden kavga gürültü sesleri gelmeye başladı.



Refik’in Beren’i dövdüğünü anlayınca odalarına girip ayırmak istedim. Refik “Gelmez diyordun, işte geldi” diyerek beni kolumdan tutup kendisine çekti ve öpmeye çalıştı. İterek elinden kurtuldum. Bu sırada Beren’in elinde çekici gördüm. “Yapma” diyene kadar Refik’in kafasına indirdi.. Beren’e ambulans çağırıp onu hastaneye götürmeyi teklif ettim.



”Manyak mısın, hayatının geri kalanını hapiste mi geçirmek istiyorsun?” dedi. Bir gün boyunca ne yapacağımızı düşündük. Daha sonra Beren, arada sırada kendisini işe götüren taksici Şener’i çağırdı, cesedi halıya sarıp arabanın bagajına taşıdık. Sonra da götürüp oraya attık. Benim tek suçum cinayeti polise bildirmemekti. O’nu öldüren Beren’dir.”



İki kadının bu ifadesinin ardından korsan taksicilik yaptığı anlaşılan Şener de yakalandı. Mahkemeye sevk edilen üçlü, adam öldürmek ve cinayet delillerini yok etmek ve suçluyu gizlemek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.