Cinayeti photoshop çözdü!

Bıçaklanarak öldürüldükten sonra boş bir araziye atılan kadın cinayeti, polisin yaptırdığı photoshop’lu vesikalık fotoğrafla çözüldü. Sabah erken saatlerde işe giden vatandaşlar, boş bir arsada bir kadının yüzü koyun yere yattığını belirterek polise ihbarda bulundu.. Olay yerine gelen polis, yüzünde ve vücudunda çok sayıda bıçak yarası alarak öldürülen genç kadının cesedini Adli Tıp Kurumu’na kaldırdı. Cesedin […]

Yayınlama: 11.01.2018
A+
A-

Bıçaklanarak öldürüldükten sonra boş bir araziye atılan kadın cinayeti, polisin yaptırdığı photoshop’lu vesikalık fotoğrafla çözüldü.



Sabah erken saatlerde işe giden vatandaşlar, boş bir arsada bir kadının yüzü koyun yere yattığını belirterek polise ihbarda bulundu..



Olay yerine gelen polis, yüzünde ve vücudunda çok sayıda bıçak yarası alarak öldürülen genç kadının cesedini Adli Tıp Kurumu’na kaldırdı. Cesedin tanınmayacak kadar yüzünün parçalanması üzerine polis, genç kadının kimliğini tespit edebilmek için ilginç bir yönteme başvurdu.



Önce cesedin üzerinden fotoğraflar çeken polis, genç kadının yüzüne photoshopla makyaj yaptı ve bu fotoğrafları tüm emniyet birimlerine dağıttı.



Cinayet masası ekipleri, ellerindeki photoshoplu fotoğrafla çevrede araştırmaya başladı. Bir restoranda çalışan garson, resimdeki kadının geçimini hayat kadınlığı yaparak çalışan Mine’ye çok benzediğini söyledi.



Polis, bunun üzerine “Mine” takma isimli hayat kadınlarını araştırmaya başladı. Emniyetteki kayıtları inceleyen polis, sonunda sonuca ulaştı, ölen kadın Mine takma isimli Emriye’ydi..



Kimliğinin tespit edilmesinin ardından Mine’nin eski eşi Yücel, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Yücel, Mine ile uzun zamandır görüşmediklerini ve çocuklarının velayetinin kendisinde olduğunu belirterek şöyle ifade verdi :



”Su testisi su yolunda kırıldı”



”Kendisiyle uzun zamandır görüşmüyoruz, yaşadığı hayat nedeniyle çocuklardan da uzaklaşmıştı. Onları arayıp sormuyordu. Ben onu öldürecek olsam, bu hayata ilk bulaştığında öldürürdüm ama hiçbir zaman öyle bir düşüncem olmadı. Sonunda su testisi su yolunda kırıldı. Layığını buldu ama bunu ben yapmadım.”



İfadesi alınan Yücel, delil yetersizliğinden serbest bırakıldı..



Öte yandan Mine’nin adresini tespit eden polis, genç kadının komşularının ifadesine başvurdu. Komşuları, Mine’nin son dönemde uzun boylu, esmer bir erkekle eve gelip gittiğini söylediler. Bunun üzerine robot resmi çizilen erkeğin aranmasına başlandı..



Robot resimdeki adamın isminin Ahmet olduğunu belirleyen polis, şüpheliyi başka bir şehirde yakalayarak gözaltına aldı.



İstanbul’a getirilerek sorguya alınan Ahmet, Mine ile iki haftadır görüşmediklerini ve öldüğünden haberi olmadığını iddia etti. Ancak MOBESE kayıtları incelenince Mine’nin son olarak Ahmet’le bir eğlence mekanından çıktığı, sonrasında ikilinin aynı arabayla cesedin bulunduğu yere yakın bir sokağa girdikleri saptandı.



Kamera kayıtları izlettirilen Ahmet, suçunu daha fazla saklamadı ve Mine’yi para için öldürdüğünü itiraf ederek şöyle ifade verdi :



”Mine ile bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım. Bir iki kez para karşılığında birlikte olduktan sonra aramızda yakınlaşma oldu. Aramızdaki ilişki ilerleyince ev tutup birlikte yaşamaya başladık..



O yine aynı hayatı sürdürüyordu, arada sırada paralı erkeklerle tatile çıkıyordu. Kazandığı parayı çoğunlukla benimle bölüşüyordu..



Bazen para vermek istemediğinde aramızda tartışma çıksa da fazla büyütmeden çözüyorduk. Olay günü ikimiz barda eğlenirken kendisine bir telefon geldi. Telefonda pazarlık yaptıktan bardan birlikte çıktık. Ben onu müşteriye götürdükten sonra arabada beklemeye başladım. Yaklaşık 2.5 saat sonra müşterinin yanından çıkıp arabaya geldi.



Para yüzünden öldürmüş!



Arabada para yüzünden yine tartışmaya başladık. Bana yalan söyleyip adamdan az para aldığını söyledi. Bunun üzerine arabayı kenara çekip çantasını elinden aldım. Çantada zarf içinde 500 Lira vardı.



”Hani adamdan sadece 150 lira almıştın?” deyince bana tepki göstererek “Kazandığım her kuruşu sana vermek zorunda değilim. Ben etimi satarak o parayı alıyorum, sen de erkek olacaksın, beni çalıştırmayacağın yerde elimden paramı alıyorsun” dedi.



Bu sözleri ile kendimi kaybettim ve yüzüne bir iki tokat attım. Ancak o çantasından bıçak çıkararak beni öldürmeye çalıştı. Bıçağı elinden aldıktan sonra ona saplamaya başladım. Kaç kez vurdum hatırlamıyorum. Daha sonra kimliğinin belirlenmesi için yüzüne de kesikler attım.



Öldükten sonra cesedini o arsaya bırakıp, Bodrum’a kaçtım. Olayın durulmasının ardından geri döndüm. Pişmanım, bir anlık öfkeyle oldu.”



İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.