Eski nişanlıdan çifte tecavüz!

Bir firmada yönetici asistanı olarak çalışan 23 yaşındaki Sevda, polise başvurarak eski nişanlısının kendisine ve 21 yaşındaki kız kardeşine silah zoruyla tecavüz ettiğini söyledi.. İki genç kadının şikayeti üzerine yakalanan eski nişanlı 27 yaşındaki Tolga tecavüz suçlamalarını kabul etmeyerek “Ablasından sonra kardeşiyle flört ettiğim için aile bana iftira atıyor” dedi. İki genç kadın muayene için […]

Yayınlama: 11.10.2017
A+
A-

Bir firmada yönetici asistanı olarak çalışan 23 yaşındaki Sevda, polise başvurarak eski nişanlısının kendisine ve 21 yaşındaki kız kardeşine silah zoruyla tecavüz ettiğini söyledi.. İki genç kadının şikayeti üzerine yakalanan eski nişanlı 27 yaşındaki Tolga tecavüz suçlamalarını kabul etmeyerek “Ablasından sonra kardeşiyle flört ettiğim için aile bana iftira atıyor” dedi.



İki genç kadın muayene için hastaneye kaldırılırken, bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Tolga sorguya alındı. Sorgusunda iftiraya uğradığını iddia eden Tolga şöyle ifade verdi :



”Sevda ile bir süre nişanlı kaldık. Nişanlılığımız süresince kendi evimde birkaç kez cinsel ilişkiye girmiştik. Ancak daha sonra bir başkasıyla mesajlaştığını öğrendiğim için Sevda’dan ayrılarak nişanı attım.



Sevda’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Sevilay ile karşılaştık. Bana “Sen haklıydın, ablam seni patronuyla aldatıyordu” dedi. Daha sonra konuşmak için benim evime gittik. Alkol alıp sohbet ederken aramızda yakınlaşma oldu. Bir anda soyunup yatağa girdik ve kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdik.



Onunla beraber olurken aklımın bir köşesinde de ablasından intikam almak vardı. Daha sonra ailesi aramızdaki ilişkiyi öğrenince ona da baskı yaparak hakkımda tecavüz suçlamasında bulunmuşlar. Ben kimseye zorla bir şey yapmadım. Ablası intikam almak için üzerime iftira atıyor.”

İĞRENÇ İNTİKAM



Hastaneden döndükten sonra ifadesine başvurulan Sevda, eski nişanlısını şöyle suçladı :



”Onunla bir arkadaş ortamında tanıştık. Benden hoşlandığını belirterek ailemle tanışmak istedi. Kısa bir flört döneminin ardından onu ailemle tanıştırdım. Sonra aile arasında nişan taktık.



Nişanlıyken beni birkaç kez evine götürüp zorla ilişkiye girmek istedi. Ancak evlenmeden önce kesinlikle kendisiyle birlikte olamayacağımı söyledim. Daha sonra uyuşturucu kullandığını öğrenince ayrılmaya karar verdim.



Dün kardeşimle birlikte onun evinde kalan eşyalarımı almaya gittik. Son kez konuşacağını belirterek beni ayrı bir odaya götürdü. Odaya girer girmez başıma silah dayayıp sesimi çıkarırsam beni de kardeşimi de öldüreceğini söyledi. Daha sonra beni yatağa bağlayıp ağzımı bezle kapattı ve tecavüz etti. Beni çözmeden odadan çıkıp gitti, daha sonra kardeşimin çığlıklarını duydum.



İkimize de tecavüz ettikten sonra “Haydi şimdi gidin adam gibi koca bulun da göreyim. Ben alacağımı aldım ne haliniz varsa görün” diyerek bizi serbest bıraktı. Eve gidip durumu ailemize anlattık, sonra da karakola gelip şikayetçi olduk.”

KARDEŞE DE TECAVÜZ!



Ablasının eşyalarını almak için gittiği evde tecavüze uğradığını iddia eden üniversite öğrencisi Sevilay da şöyle ifade verdi :



”Tolga’nın ablamla nişanlıyken de bana karşı bazı uygunsuz davranışları olmuştu. Ablamın mutluluğunu bozmamak için bunları kimseye anlatmadım. Olay günü ablamla önce bir alışveriş merkezine gittik. Sonra ablam Tolga’yı arayıp evde kalan bazı takılarını ve eşyalarını almak istediğini söyledi. Eve girdikten sonra Tolga, konuşmak istediğini söyleyerek ablamı diğer odaya götürdü. Odadan hiç ses gelmiyordu, sessiz konuştuklarını sanıyordum.



Bir süre sonra Tolga odadan çırılçıplak çıkıp bana doğru gelmeye başladı. “Manyak mısın, bu ne hal” dememe kalmadan başıma silah dayayıp soyunmamı istedi. “Size öyle bir oyun oynayacağım ki bir daha sokağa çıkacak yüzünüz kalmayacak” diyerek beni zorla soydu.



Yapmaması için yalvarmaya başladım. Ama beni dinlemedi, sanırım uyuşturucu kullanmıştı çünkü gözleri bir başka bakıyordu. Zorla üzerimdekileri çıkarıp ağzımı bağladı ve sonrasında tecavüz etti.



İşini bitirdikten sonra beni ablamın yanına götürüp “Kardeşini de düzdüm, artık aklı başında hiçbir erkek sizi almaz, beni terk etmek neymiş gördün mü?” dedi.



Daha sonra giyinmemize izin verip bizi kapının önüne attı. İddia ettiği gibi kendisiyle duygusal hiçbir bağım olmadı. İnsan ablasının eski nişanlısıyla yakınlaşır mı? O ikimize de zorla tecavüz edip bekaretimizi bozdu.”

İKİSİ DE BAKİREYDİ


Hastanede yapılan muayenelerinde iki genç kızın da bekaretlerinin yeni bozulduğu ve tecavüz bulguları olduğu saptandı.



Adliyeye sevk edilen Tolga, iki kardeşe zorla cinsel istismarda bulunmak, kişileri hürriyetinden yoksun bırakmak ve uyuşturucu kullanmak suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.