Evden kaçan kıza toplu tecavüz!

Polise sığınan lise öğrencisi 18 yaşındaki Esen, sevgilisi ve onun erkek arkadaşları tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Genç kızın, iddiaları üzerine eve giden polis, Esen’e tecavüz etmekle suçlanan Yücel ve Levent’i gözaltına aldı. Polis merkezinde sorgulanan iki genç, tecavüz iddiasını kabul etmeyerek “Birlikte içki alemi yaptık, daha sonra o, kendi isteğiyle ikimizle de ayrı ayrı […]

Yayınlama: 07.01.2018
A+
A-

Polise sığınan lise öğrencisi 18 yaşındaki Esen, sevgilisi ve onun erkek arkadaşları tarafından tecavüze uğradığını iddia etti.



Genç kızın, iddiaları üzerine eve giden polis, Esen’e tecavüz etmekle suçlanan Yücel ve Levent’i gözaltına aldı.



Polis merkezinde sorgulanan iki genç, tecavüz iddiasını kabul etmeyerek “Birlikte içki alemi yaptık, daha sonra o, kendi isteğiyle ikimizle de ayrı ayrı ilişkiye girdi. Sabah uyandığımızda evden ayrılmıştı” dediler.



Genç kızı, tecavüz partisine götürdüğü iddia edilen Yücel, kendisini şöyle savundu :



”Onunla bir süredir arkadaşlık yapıyorduk. Dün öğleden sonra beni arayıp, annesiyle kavga ettiğini ve evini terk ettiğini söyledi. Gidecek yeri olmadığını belirtince onu arkadaşım Levent’in evine götürdüm.



Gece üçümüz birlikte alkol almaya başladık. İçkinin tesiriyle onunla aramızda aşırı derecede yakınlaşma oldu. Ayrı bir odaya geçip sevişmeye başladık. Bakire olmadığını, istediği gibi birlikte olabileceğimizi belirtince tam anlamıyla ilişkiye girdik.



İçkinin tesiriyle olacak ben sızmışım, bir ara tuvalete kalkmak için uyandığımda bu kez onu Levent’le salondaki kanepede sevişirken gördüm. O an yeniden canım çekti ve ben de aralarına katıldım. O bu duruma hiç itiraz etmediği gibi çok büyük zevk alıyordu.. Sonra üçümüz aynı yatakta sızmıştık. Sabah uyandığımda ise o yanımızda değildi. Arkasından kapıya polisler gelip bizi buraya getirdiler. Kesinlikle ona zorla bir şey yapmadık.”





ÇARPIK İLİŞKİ İDDİASI



Yücel’in ardından sorgulanan Levent ise şöyle ifade verdi :



”Akşam üstü Yücel beni arayarak, kız arkadaşının evden kaçtığını gidecek yeri olmadığını söyledi. Ben de ailemin memlekette olduğunu belirterek bize gelmelerini önerdim. Gelirken yanlarında birkaç kutu bira getirmişlerdi. Sonra markete çıkıp birkaç şişe de ben aldım.



Gecenin ilerleyen saatlerinde Yücel ve Esen ayrı bir odaya gidip ilişkiye girdiler. Tam uyuyacağım sırada Esen çırılçıplak bir halde yanıma gelip beni öpmeye başladı. Kendisine arkadaşımın sevgilisi olduğunu hatırlattım. Çok sarhoştu “Seninle uyumak istiyorum” diyerek yanıma uzandı. Ben de dayanamadım ve onunla birlikte oldum. Aradan bir süre geçtikten sonra yatakta üç kişi olduğumuzu fark ettim.



Esen, bu garip ilişkiden çok mutluydu, bir onunla bir benimle öpüşüp sevişiyordu. Sabaha karşı sızmışız, daha sonra uyandığımda kapı çalıyordu. Polis, Esen’in hakkımızda şikayetçi olduğunu söyledi. Ben ona zorla bir şey yapmadım.”



İki erkeği tecavüzle suçlayan Esen ise şöyle ifade verdi :



”Mahalleden tanıdığım Yücel’e aşıktım. Annemle kavga edip evi terk ettim. Kalacak yerim olmadığı için Yücel’i aradım. O da yanıma geldi, sonra Levent’le konuşup beni onun evine götürdü.



ESRARLI SİGARA İÇİRDİLER



Eve gittikten sonra Yücel Levent’e para verip onu markete gönderdi. Levent çok sayıda bira ve fındık-fıstık almıştı. Beni de yanlarına oturtup içmeye başladılar. Levent bu sırada normal olmayan bir sigara çıkardı. Esrar olduğunu tahmin ettiğim sigarayı bana da zorla içirdiler.



Onu içtikten sonra tamamen kendimi kaybettim. Yücel, kolumdan tutup beni bir odaya götürdü ve zorla üzerimdekileri çıkarmak istedi. Ben kendisine direnmeye çalışınca da tokat atarak zorla soymaya başladı. Ardından istemediğim halde bana tecavüz etti.



İşini bitirdikten sonra salona gitti, onun arkasından odaya Levent girdi, çırılçıplak olmamdan faydalanıp o da zorla tecavüz etti. Levent bana tecavüz ederken odaya giren Yücel, bir süre kamera ile bizi çekti, daha sonra arkama geçip anormal yoldan bana tecavüz etti..



Sabaha kadar bana şiddet uygulayarak garip ilişkilere zorladılar. Sabaha karşı ikisi de sızınca kendimi dışarı atıp polis merkezine sığındım. Her ikisinden de şikayetçiyim.”



Bu iddialar üzerine hastaneye sevk edilen Esen’in tecavüze uğradığı, şiddet gördüğü belirlenirken, kanında da uyuşturucuya rastlandı.



Bunun üzerine mahkemeye sevk edilen iki kafadar, zorla alı koyma, tecavüz, uyuşturucu kullanma ve temin etmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.