Evini açtığı arkadaşı kocasıyla kaçtı!

İki çocuk annesi Melek, evini açtığı arkadaşı Makbule’nin kocası Ersin’le kaçtığını belirterek Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Genç kadın, kocasından ayrıldıktan sonra evinde kalmasına izin verdiği arkadaşının kocasını ayarttığını iddia ederek şu iddialarda bulundu : ”Makbule hem arkadaşım hem de uzaktan akrabamdı. Bizden birkaç yıl sonra Köksal ile evlenmişti. Ancak evliliklerinin ilk ayından itibaren kavga […]

Yayınlama: 08.10.2017
A+
A-

İki çocuk annesi Melek, evini açtığı arkadaşı Makbule’nin kocası Ersin’le kaçtığını belirterek Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.



Genç kadın, kocasından ayrıldıktan sonra evinde kalmasına izin verdiği arkadaşının kocasını ayarttığını iddia ederek şu iddialarda bulundu :



”Makbule hem arkadaşım hem de uzaktan akrabamdı. Bizden birkaç yıl sonra Köksal ile evlenmişti. Ancak evliliklerinin ilk ayından itibaren kavga etmeye başlamışlardı. Birkaç kez ayrılmaya kalkıp ailesinin yanına dönmek istedi. Fakat babası ayrılmasına karşı çıkıyordu.



Sonunda kocasına boşanma davası açıp evi terk etti. Gidecek yeri olmadığı ve onu bir kardeş gibi sevdiğim için kucağındaki bebeğiyle bizde kalmasını istedim. Önceleri aramız çok iyiydi, bana ev işlerinde yardım ediyor, hatta çocuğu biraz daha büyüdükten sonra iş bulup ayrı eve çıkmayı düşünüyordu.



Ancak meğer onun içinde art niyet varmış, bir süre sonra kocamla işi pişirmişler. Ben arada sırada evlere temizliğe gittiğimde kocamı koynuna alıyormuş. Bir gece uyandığımda eşim yanımda yoktu. Kendisine bakmak için salona gittiğimde ikisini sarmaş dolaş yakaladım. Kocam aralarındaki ilişkiyi inkar ederek “Biraz dertlenmişti ben de kendisini teselli ediyordum” dedi.



Teselli etmek için bu derece samimi sarılmaları gerekmediğini söyledim. Eşim de “Ben onu kardeşim gibi görüyorum, beni ondan mı kıskanıyorsun?” dedi.



Ertesi sabah yine temizliğe gitmiştim, döndüğümde ikisinin de eşyalarını alarak evden ayrıldıklarını öğrendim. Bana bu ihaneti yapan kocamdan ve onu ayartan Makbule’den şikayetçiyim.”



Genç kadının şikayeti üzerine harekete geçen polis, kaçak aşıkları başka bir şehirde otel odasında yakalayarak ifadelerine başvurdu.



Birbirlerini sevdiğini söyleyen Makbule, kendisini şöyle savundu :



”Melek abla kısmen doğru söylüyor. Evet kocamdan ayrıldıktan sonra onlara sığındım. Ancak o kocasına çok kötü davranıyordu. Adam günde 12- 13 saat çalıştığı halde getirdiği parayı beğenmiyor, ihtiyacı olmadığı halde evlere temizliğe gidiyordu.



Bir gece uykum kaçmış balkona sigara içmeye çıkmıştım. O sırada Ersin de uyumamış yanıma geldi. Havadan sudan konuşurken aramızda aniden bir elektriklenme oldu ve belimden tutup kendisine çekti, sonra koluna yatırıp dudağımı öptü. O kadar hoşuma gitmişti ki kendisine karşı koymak istemedim. Sonra elini geceliğimin içinden sokup bacak aramı okşamaya başladı. Uzun zamandır seks yapmadığım için çıldıracak gibi olmuştum. Kulağına yakalanacağımızı söyleyerek kolundan kalkıp odama geçtim. Az sonra o da peşimden gelip kapıyı kilitledi. Bir çırpıda çırılçıplak kalıp sevişmeye başladık. O kadar mükemmel bir erkekti ki, kocamın bana tattıramadığı duyguları onunla yaşamaya başladım. Hayatımda ilk kez arka arkaya orgazmlar yaşadım. Çığlık atmamak için kendimi çok zorladım.



Ertesi gün işe gider gibi evden çıktı, Melek Abla da gittikten sonra ona mesaj attım. Yine benim odama geçip sevişmeye başladık. Bu kez daha fazla hazlar yaşadım ve kendimi sıkmak zorunda kalmadım.



O günden sonra Melek işe gittikten sonra onunla birlikte olmaya başladık. Geceleri o kadının yanında uyuduğu için ona çok kızıyor, sonra da hatanın bende olduğunu anlayıp üzülüyordum.



Sonunda o evden ayrılmaya karar verdim. Ersin “Eğer gideceksek ikimiz birden gitmeliyiz, ben bundan sonra sensiz yapamam” dedi.



Gece kaçma planı yaparken Melek’e yakalandık. Sabah olunca da evi terk ettik. Pişman değilim, ilk kez mutluluğu yakaladığımı düşünüyorum, onlar ayrılınca Ersin’le evleneceğiz.”



Eşinin arkadaşıyla kaçan Ersin de kendisini şöyle savundu : “Karım bana hiç gün yüzü göstermemişti. Ne yaptıysam kendisine yaranamıyordum. Makbule bizde kalmaya başladıktan sonra ona karşı içimde bir şeyler uyandı. Onun da bana karşılık vermesi üzerine birlikte olmaya başladık. Eşim ilişkimizden şüphelenince de birlikte kaçtık. Verilecek bir ceza varsa razıyım, ama bundan sonra o kadına dönmem. Makbule ile kendimize yeni bir hayat kuracağız.”



Polis, ifadelerini aldıktan sonra kaçak aşıkları serbest bırakırken, Melek de çocuklarıyla birlikte bir sığınma evine yerleştirildi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.